21 Σεπτεμβρίου 2010 η ΑΝΩΓΗ μετά από μια πενταετία στην έντυπη δημοσιογραφία, πέρασε στον χώρο του διαδικτύου, ως ένα μέσο καθημερινής πλέον ενημέρωσης για τους Ανωγειανούς απανταχού της γης για τα γεγονότα του τόπου μας. “Η νέα εφημερίδα μας να αποτελέσει ένα ελεύθερο χώρο ιδεών και ένα βήμα για την προβολή των προβλημάτων της τοπικής κοινωνίας” έγραφαν τα πρώτα μας λόγια δέκα χρόνια πριν, που θεωρούμε έχουμε τηρήσει καθ΄ όλη τη διάρκεια της δεκαετίας αυτής, έχοντας παρόμοιους στόχους και για τα επόμενα χρόνια.

Τα μηνύματα αγάπης και στήριξης που κατά καιρούς λαμβάνουμε κυρίως από τους Ανωγειανούς που ζουν μακριά από τον τόπο μας, αλλά και τους φίλους του ιστορικού αυτού μέρους, αποτελούν την μεγαλύτερη ανταμοιβή μας.

Με περίπου 10.000 επισκέψεις σε καθημερινή βάση, μετά τις 300 εκείνου του Σεπτεμβρίου του 2010 το αίσθημα ευθύνης για όλους εμάς τους ανθρώπους της ΑΝΩΓΗ βαραίνει περισσότερο τους ώμους αλλά δε μας λυγίζει. Θα συνεχίσουμε την ενημέρωση σας για τα Ανώγεια, με μοναδικό στόχο την απόλυτη αντικειμενικότητα, και την έλλειψη οποιασδήποτε μορφής διάκρισης όπως πράττουμε θεωρούμε μέχρι σήμερα.

Λόγω των μέτρων κατά της πανδημίας του κορωνοΊού δεν προχωρήσαμε σε μεγάλη εκδήλωση που προετοιμάζαμε στην πλατεία Μεϊντάνι και στην “έδρα” μας, την ενορία του Αγίου Γεωργίου, όπου θα γιορτάζαμε μαζί με όλους εσάς τα δικά μας γενέθλια. Η υγεία των πολιτών προέχει σήμερα από οποιαδήποτε άλλο αγαθό.

Είμαστε εδώ για να δεχτούμε τα δικά σας χρόνια πολλά, αλλά και τις δικές σας παρατηρήσεις που πάντα μας κάνουν καλύτερους. Η ΑΝΩΓΗ άλλωστε ανήκει σε όλους τους Ανωγειανούς, δεν είναι ιδιοκτησία κανενός προσωπικά.

Συνεχίζουμε μαζί. Σας ευχαριστούμε…

 

Το δημοσιογραφικό και τεχνικό επιτελείο της ΑΝΩΓΗ

 

Μοιραστείτε το:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook

-

-->