Το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Οκτωβρίου θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣΗ στο οποίο συμμετέχει φέτος ο Αετός Ανωγείων, στην τρίτη του χρονιά στα γήπεδα του Ηρακλείου και αφού στα δυο προηγούμενα είχε δυο ανόδους και μια κατάκτηση πρωταθλήματος .Η ΕΠΣΗ τοποθέτησε τον Αετό στον δεύτερο όμιλο στην Α2 μαζί με άλλες 11 ομάδες. Ο πρώτος θα κερδίσει απευθείας την άνοδο για την Α1, ο δεύτερος θα παίξει μπαράζ, ενώ οι δυο τελευταίοι κάθε ομίλου θα υποβιβαστούν στο Β’Τοπικό. Αναλυτικά ο όμιλος του Αετού:

1)Αετός Ανωγείων

2)Ασήμι

3)Αγία Βαρβάρα

4)Φαιστος

5)Ρούβας 

6)Ασίτες

7)Άγιος Δημήτριος

8)Ραύκος

9)Τύλισος

10)ΟΦΑΜ

11)ΠΑΟ Δειλινών

12)ΕΓΟΗ

Στον όμιλο αυτό ο Αετός θα συναντήσει όλους τους παλιούς γνώριμους από το περσινό πρωτάθλημα της Β2, δηλαδή την Τύλισο, τον Ραύκο, τον ΟΦΑΜ, τον Άγιο Δημήτριο και τον ΠΑΟ Δειλινών που ανέβηκαν μαζί του κατηγορία. Επίσης τον παλιό του γνώριμο Ρούβα από την εποχή του Περιφερειακού, αλλά και δυνατές ομάδες με ιστορία στο Ηράκλειο και καλή πορεία στην περσινή Α2, όπως τις Ασίτες που είχαν τερματίσει στην 6η θέση, το Ασήμι στην 7η , τον ΕΓΟΗ στην 10η , τον ΦΑΙΣΤΟ στην 13η και την Αγία Βαρβάρα στην 14η.

Σε μια δύσκολη όπως αναμένεται χρονιά λόγω του κορονωΪού, όλοι ευελπιστούν στην ομαλή εξέλιξη του πρωταθλήματος. στην μη ύπαρξη κρουσμάτων του ιού σε ομάδες του τοπικού και στη σταδιακή επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα.Ο Αετός αν στηριχθεί και φέτος στην έδρα του που είναι αήττητη τα δυο τελευταία χρόνια, και με τους αντιπάλους του που ως επί το πλείστον είναι γνώριμοι, θα μπορεί να διεκδικήσει ένα καλό πλασάρισμα ακόμα και στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος ή και να μας εκπλήξει ξανά διεκδικώντας και το κάτι παραπάνω.

Με προπονητή τον Εμμανουήλ Γιακουμάκη η ομάδα εδώ και ένα μήνα έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της που περιλαμβάνει πολλές προπονήσεις και φιλικά. Παράλληλα οι μεταγραφικές κινήσεις ήταν στοχευμένες και ενίσχυσαν την ομάδα τόσο σε εμπειρία, όσο και σε νεανικό ενθουσιασμό αλλά και στο Ανωγειανό στοιχείο.Στο Δημοτικό στάδιο έχουν γίνει ήδη επίσης κάποιες παρεμβάσεις που το καθιστούν πιο λειτουργικό, όπως στον εξωτερικό χώρο και στις θέσεις πάρκινγκ όσο και στα αποδυτήρια. Ήδη έχουν γίνει συναντήσεις και με τον δήμαρχο Ανωγείων Σωκράτη Κεφαλογιάννη ώστε οι παρεμβάσεις αυτές να συνεχιστούν και το στάδιο να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση με την έναρξη του πρωταθλήματος.

Το τελικό ρόστερ του Αετού Ανωγείων αποτελείται από τους παρακάτω παίχτες:

Τερματοφύλακες: Παναγιώτης Μπαγκέρης, Μανόλης Παγωμένος

Αμυντικοί: Λευτέρης Μέμος,Μανώλης Μπινιχάκης, Γιώργος Χαραλαμπάκης, Γιώργος Κονιός, Στέφανος Νικολάρας.

Μέσοι: Αντώνης Κονιός, Νικομανώλης Νύκταρης,Δημήτρης Ξυλούρης,Μανώλης Χαιρέτης, Γιώργος Γιαννόπουλος.

Χαφ: Ιάσονας Κρητικός, Μίνως Χαλκιαδάκης, Άγγελος Ανδρικάκης.

Επιθετικοί: Γιώργος Παγκαλάκης, Ευριπίδης Δραμουντάνης, Άλφρεντ Πρέντι, Σταύρος Καναβάκης, Χρίστος Καλομοίρης.

Οι μικροί που ανέβηκαν από την Ακαδημία: Κώστας Σαλούστρος, Σοφοκλής Σωπασής, Βασίλης Κεφαλογιάννης, Στέλιος Χαιρέτης.

 

Μοιραστείτε το:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook

-

-->