Στην Πολωνική ομάδα Ρακόφ Τσεστόχοβα θα συνεχίσει την καριέρα του ο 22 χρόνος Ανωγειανός Γιάννης Παπανικολάου, ο οποίος υπέγραψε για έναν χρόνο με προοπτική ανανέωσης για άλλα τέσσερα μετά τη λύση του συμβολαίου του με τον Πανιώνιο.Μια καινούρια προοπτική στο εξωτερικό για τον νεαρό μέσο που πέρσι μέτρησε 30 συμμετοχές με τον ιστορικό Πανιώνιο.

Ο Γιάννης είναι εγγονός του Γιώργη Αεράκη (Νταρογιώργη), γιος της κόρης του Βαγγελιώς. Έχει ξεκινήσει από τις Ακαδημίες της ΑΕΚ ενώ είχε επιτυχημένες και γεμάτες σαιζόν τόσο με τον Πλατανιά όσο και με τον Πανιώνιο σε επαγγελματικό επίπεδο. 

Στις πρώτες του δηλώσεις ως μέλος της Ρακόφ τόνισε:

“Η Ρακόφ ήταν  μια μεγάλη ευκαιρία για μένα, να έρθω στην Πολωνία και δείξω για το τι είμαι ικανός να κάνω. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα και να βελτιώσω και τις ικανότητες μου. Η αγαπημένη μου θέση είναι στο κέντρο, μου αρέσει να κοντρολάρω το παιχνίδι, να τρέχω και να δίνω μάχες σε κάθε φάση, οπότε νιώθω πιο άνετα στη μεσαία γραμμή. Στόχος μας θα είναι να οδηγήσουμε την ομάδα όσο ψηλότερα μπορούμε και είναι δυνατό.”

Καλή επιτυχία Γιάννη!

 

Μοιραστείτε το:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook

-

-->