Η Σοφία και ο Μύρων Ρεθυμνιωτάκης είναι δυο αδέρφια με σπουδαίες επιδόσεις τα τελευταία χρόνια στον στίβο και έχουν δημιουργήσει υψηλές προσδοκίες για ένα ακόμα πιο λαμπρό μέλλον. Η Σοφία αγωνίζεται με την φανέλα του Ο.Φ.Η και ο Μύρων με τη φανέλα του Πήγασου, και πρόκειται για τα δυο εγγόνια του αείμνηστου Κωνσταντίνου Σμπώκου (Ζαχαρόκωστα) και της Αριστέας Σμπώκου ιδιοκτήτριας του γνωστού ξενοδοχείου του χωριού μας.Οι γονείς τους Μπάμπης Ρεθυμνιωτάκης και Αλίκη Σμπώκου βρίσκονται πάντα στο πλευρό τους και καμαρώνουν τις επιτυχίες τους, όπως και εμείς για δυο παιδιά που έλκουν την καταγωγή τους και από τα Ανώγεια!

Πρόσφατα στο Διασυλλογικό πρωτάθλημα στίβου Κ18 που διεξήχθη στο Παγκρήτιο στάδιο και το στάδιο Ελευθερίας, η Σοφία Ρεθυμνιωτάκη του Ο.Φ.Η αναδείχτηκε πρώτη στα 400 μέτρα με εμπόδια και μάλιστα με εξαιρετική επίδοση με 1 λεπτό 4 δευτερόλεπτα και 26 εκατοστά!

Πρώτος όμως αναδείχτηκε και ο Μύρων Ρεθυμνιωτάκης του Πήγασου, στο παγκρήτιο πρωτάθλημα στίβου Κ16 στα 200 μέτρα με εμπόδια. Ο Μύρων πέτυχε εξαιρετική επίδοση και στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα  που έγινε το διήμερο 13 και 14 Ιουλίου στην Αθήνα στον Άγιο Κοσμά, καθώς αναδείχτηκε δεύτερος αθλητής στην Κ16 στα 200 μέτρα με εμπόδια.

Επιδόσεις εξαιρετικές και δυο παιδιά με σπάνιο ήθος  που αξίζουν τα συγχαρητήρια και την δική μας επιβράβευση για την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στην Κρήτη στις νεαρές ηλικίες στον στίβο.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση είναι για την Σοφία που θα αγωνιστεί στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ18 στη Λάρισα στις 24 και 25 Ιουλίου στο άθλημα της τα 400 μέτρα με εμπόδια. Της ευχόμαστε κάθε επιτυχία.

Παιδιά καλή συνέχεια και καλές επιτυχίες. Η ΑΝΩΓΗ σας εύχεται τα καλύτερα! Μπάμπη και Αλίκη να τα χαίρεστε! 

 

 

 

 

 

 

Μοιραστείτε το:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook

-

-->