Ο Jurmaine Mayman είναι 20 ετών και ζει στην Αυστραλία. Είναι δισέγγονος του Γιώργου Κοντογιάννη (Ζαφειρογιώργη), του θρυλικού δημιουργού του σινεμά “Ρεξ” στα Ανώγεια. Ο Jurmaine είναι εγγονός της κόρης του Ζαφειρογιώργη, Πέλας Κοντογιάννη (γιος της κόρης της Μαίρης). Στις 17 Φεβρουαρίου ο νεαρός διαγνώστηκε με οξεία μυελοειδή λευχαιμία. Ξεκίνησε χημειοθεραπείες στο νοσοκομείο του Αγίου Γεωργίου στο Σίδνεϊ, αλλά οι γιατροί ανέφεραν στην οικογένεια ότι λόγω της σπανιότητας της ασθένειας του η χημειοθεραπεία είναι υψηλού κινδύνου, προκαλώντας περισσότερη ζημιά. Έτσι ως ιδανικότερη θεραπεία  του πρότειναν δυο φάρμακα τα οποία όμως δεν βρίσκονται στη λίστα των δωρεάν σε ασθενείς κάτω των 65 ετών στην Αυστραλία.

Η οικογένεια του και οι συνάδελφοι του στην προσπάθεια τους να σώσουν τον Jurmaine δημιούργησαν το παρακάτω link μέσω του οποίου μπορείτε να κάνετε δωρεά ώστε να συγκεντρωθεί το απαιτούμενο ποσό για τη θεραπεία του. Όπως αναφέρει η οικογένεια και οι φίλοι του “Γνωρίζουμε ότι όλος ο κόσμος έχει επικεντρωθεί στον κορωνοϊό και ότι ζούμε σε δύσκολους και αβέβαιους καιρούς. Αλλά είμαστε απελπισμένοι καθώς οι γιατροί είπαν ότι χωρίς την κατάλληλη θεραπεία δεν θα έχει την ευκαιρία να επιζήσει. Ο Ζερμαίν είναι ένα αξιοπρεπές παιδί, σεβαστό, με καλούς τρόπους και αγαπητός. Οποιαδήποτε προσφορά θα τον βοηθήσει να παλέψει για να έχει την ευκαιρία του για μια φυσιολογική ζωή. “

Η ΑΝΩΓΗ εύχεται τα καλύτερα στον 20χρόνο Jurmaine, σύντομα να γίνει καλά και να προγραμματίσει ένα ταξίδι στα Ανώγεια, να γνωρίσει τα χώματα που ζει ο προπάππους του Ζαφειρογιώργης και να φωτογραφηθεί μπροστά από το θρυλικό σινεμά “Ρεξ”. Οι ευχές μας τον συνοδεύουν.

Στο παρακάτω link που δημιούργησε η οικογένεια και οι φίλοι του μπορείτε να προσφέρετε για τον ιερό αυτό σκοπό πατώντας το πεδίο “Donate” (προσφορά).

https://www.gofundme.com/f/jurmaines-leukaemia-treatment-appeal?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=p_cp+share-sheet&fbclid=IwAR25KdDTMr5e0SyhLfIUjqF6XbuojvIzh-Fa1Umt4tSyEB79CSuLAGjQiNU

Μοιραστείτε το:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook

-

-->