Το περιστατικό έλαβε χώρα τα ξημερώματα του Σαββάτου 28 Μαρτίου, όταν άγνωστοι δράστες έκοψαν με μαχαίρι και τα τέσσερα λάστιχα του ιδιωτικού αυτοκινήτου καθηγήτριας του Σταυράκειου σχολείου Ανωγείων. Το αυτοκίνητο ήταν παρκαρισμένο λίγο πιο πάνω από το σπίτι της  σε ανοιχτό χώρο ελεύθερου parking.Η καθηγήτρια αντιλήφθηκε το πρωί το συμβάν και ενημέρωσε αμέσως το Α.Τ Ανωγείων. Αστυνομικοί βρέθηκαν στο σημείο και συνέλεξαν υλικό και φωτογραφίες του αυτοκινήτου ώστε να προχωρήσουν στις διαδικασίες ανεύρεσης των δραστών.

Είναι ένα ακόμα θλιβερό γεγονός  που προκαλεί θλίψη και οργή στα Ανώγεια, εις βάρος μιας καθηγήτριας που επί δεκαετίες τιμάει τον εκπαιδευτικό κόσμο των Ανωγείων. Η ίδια σε αναφορές της και προς τους αστυνομικούς τόνισε ότι δεν ξέρει ποιος μπορεί να το έκανε, καθώς η οικογένεια της δεν έχει διαφορές με κανένα.

  Για το συμβάν έχει ενημερωθεί και η Αστυνομική διεύθυνση Ρεθύμνου που εξετάζει όλα τα στοιχεία που αφορούν αυτή την υπόθεση.

Ο Αριστείδης Χαιρέτης ή Γιαλάφτης, όταν έλαβε γνώση του γεγονότος, αποτύπωσε σε μια μαντινάδα τα συναισθήματα που του προκάλεσε:

Η πράξη απού έκαμες θα πω με λίγα λόγια, 

πως δε τιμά το σπίτι σας μα ούτε και τα Ανώγεια.

 

Μοιραστείτε το:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook

-

-->