Η μάχη γιατρών και νοσηλευτών και όλων των εργαζομένων στον τομέα της υγείας, ενάντια στον κορονοΪό, έχει συγκινήσει τους πάντες σε Πανελλήνιο επίπεδο, με ανθρώπους που θέλουν με κάθε τρόπο και μέσο να εκφράσουν το δικό τους μικρό και μεγάλο ευχαριστώ προς αυτούς τους σύγχρονους ήρωες της καθημερινότητας μας. Στη μάχη αυτή από την πρώτη ημέρα και όλοι οι εργαζόμενοι του Κέντρου Υγείας Ανωγείων, με ανθρώπους που διακινδυνεύουν καθημερινά την υγεία τους, αλλά βρίσκονται πάντα όρθιοι και πιστοί στο καθήκον και το λειτούργημα τους απέναντι σε κάθε άνθρωπο.

Πριν λίγες ημέρες οι εργαζόμενοι στο νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό του Κ.Υ Ανωγείων, παράγγειλαν από το Ηράκλειο μέσω της μοδίστρας Μαρίας Σταυρακάκη (Πασβάνη) μια σειρά από χειροποίητες μάσκες ώστε να καλύψουν τις ανάγκες τους στο νοσοκομείο. Την παραγγελία έμαθε η αδερφή της μοδίστρας, η Αργυρώ Σταυρακάκη-Κονιού που αμέσως θέλησε η ίδια να καλύψει το κόστος για όλες τις μάσκες και να τις προσφέρει με αγάπη στο προσωπικό του Κέντρου Υγείας.”Αυτοί οι άνθρωποι δουλεύουν τόσες ώρες και κινδυνεύουν για εμάς όλους, δεν θα πληρώνουν και τις μάσκες τους” ανέφερε η ίδια η Αργυρώ και προχώρησε στην αγορά τους.

Οι αρκετές δεκάδες μάσκες παραδόθηκαν από την Αργυρώ στο προσωπικό του νοσοκομείου μας και χρησιμοποιούνται ήδη. Νοσηλεύτριες του Κ.Υ Ανωγείων επικοινώνησαν με την ΑΝΩΓΗ θέλοντας να εκφράσουν τις θερμότερες ευχαριστίες τους για αυτή την προσφορά.

“Δεν είναι χρηματικό το θέμα, είναι ότι μας συγκίνησε η αναγνώριση του αγώνα που δίνουμε εδώ στα Ανώγεια. Η Αργυρώ με τη χειρονομία της μας δίνει την απαιτούμενη δύναμη και ώθηση να συνεχίσουμε σε αυτό τον αγώνα και να βγούμε στο τέλος όλοι νικητές. Όλο το προσωπικό και οι άνθρωποι που απαρτίζουν το Κέντρο Υγείας Ανωγείων την ευχαριστούμε θερμά. Να είναι καλά με υγεία να χαίρεται την όμορφη οικογένεια της” ανέφεραν στην ΑΝΩΓΗ νοσηλεύτριες του νοσοκομείου μας.

 

Από εμάς εδώ στην εφημερίδα το χειροκρότημα μας για την Αργυρώ και την σπουδαία προσφορά της σε αυτή τη δύσκολη και επίπονη περίοδο και το κουράγιο που έδωσε στο προσωπικό του Κ.Υ Ανωγείων!

 

 

 

Μοιραστείτε το:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook

-

-->