Τον πρώην δήμαρχο Ανωγείων Νίκο Ξυλούρη, τίμησε σε εκδήλωση του εκδήλωση στο Ηράκλειο το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας-Τμήμα Ανατολικής Κρήτης (ΤΕΕ-ΤΑΚ). Ο νυν Περιφερειακός σύμβουλος Ηρακλείου και Χημικός Μηχανικός, Νίκος Ξυλούρης παρέλαβε την πλακέτα από τον πρόεδρο του ΤΕΕ-ΤΑΚ Μιχάλη Χωραφά. Η βράβευση έγινε το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου, κατά τη διάρκεια της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Επιμελητηρίου στην καφετέρια “Mare” στην πλατεία Ξενία στο Ηράκλειο, όπου βραβεύτηκαν γενικότερα όσα μέλη του ΤΕΕ-ΤΑΚ έχουν υπηρετήσει στο παρελθόν ως δήμαρχοι.

Συγκινημένος ο “Νικολάτσος” θυμήθηκε κατά τη βράβευση του τη δημαρχιακή του θητεία στα Ανώγεια από το 2002 έως το 2006, ενώ είχε υπηρετήσει και ως δημοτικός σύμβουλος Ανωγείων κατά τη τετραετία 1986-1990. Αργότερα στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ο Νίκος Ξυλούρης έγραψε τα εξής:

“Θυμάμαι τη χαρά που κάνουν τα παιδιά όταν τους απονέμεται τιμητική πλακέτα για κάποια σημαντική τους επιτυχία. Χθες το βράδυ που βρέθηκα στη θέση του τιμώμενου, αισθάνθηκα την ίδια χαρά! Ήταν ύψιστη τιμή η εκλογή στη θέση του δημάρχου Ανωγείων. Σημαντικότατη όμως και η αναγνώριση των συναδέλφων μου μηχανικών για την δημαρχιακή μου θητεία. Τους ευχαριστώ όλους από καρδιάς.”

 

Μοιραστείτε το:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook

-

-->