Την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου θα τελεστεί στον Ιερό Ναό της Αγίας Μαρίνας στη Νέα Φιλαδέλφεια, το ετήσιο μνημόσυνο της Δέσποινας Δακανάλη ή “Βολτέρας”. Η οικογένεια της καλεί συγγενείς, φίλους και συγχωριανούς να παραστούν και να ανάψουν ένα κερί υπέρ αναπαύσεως της ψυχής της αγαπημένης τους συζύγου, μητέρας, γιαγιάς και αδερφής.

Η Δέσποινα Δακανάλη “έφυγε” από τη ζωή στις 21 Φεβρουαρίου 2019 σε ηλικία 70 ετών. Με καταγωγή από την Κεφαλλονιά ήρθε στα Ανώγεια την δεκαετία του 1970 όπου παντρεύτηκε τον Μανόλη Δακανάλη (Κανάνες). Μεταξύ των πολλών δραστηριοτήτων της που την έκαναν ιδιαίτερα αγαπητή στα Ανώγεια ήταν το ταλέντο της ως ψάλτρια για πολλά χρόνια της εκκλησίας του Αγίου Ιωάννου στο Αρμί, ενώ είχε ανοίξει ένα από τα πρώτα φροντιστήρια Αγγλικών σε ολόκληρο τον Ορεινό Μυλοπόταμο στα μέσα του ’70! Στα μέσα της δεκαετίας του ’80 στάθηκε όρθια στον αδόκητο χαμό της εξάχρονης μόλις κόρης της Ρηνούλας. Κόρη της είναι επίσης η γνωστή και αγαπητή Ανωγειανή τραγουδίστρια Μαρίνα Δακανάλη.

Η “Βολτέρα” ενταφιάστηκε στα Ανώγεια όπου πλήθος κόσμου συνέρρευσε για να την αποχαιρετήσει. Στη μνήμη της η οικογένεια της προσέφερε στην ΑΝΩΓΗ το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ, και η οικογένεια Χαραλάμπου και Μαρίας Τζαγκαράκη το ποσό των 50 ευρώ ,χρήματα που θα διατεθούν για τις ανάγκες του Εργαστηρίου Γνώσης της ενορίας του Αγίου Γεωργίου.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα των Ανωγείων που την σκεπάζει.Μοιραστείτε το:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook

-

-->