Την Κυριακή 26 Ιανουαρίου θα τελεστεί στον Ιερό Ναό του Αγίου Μηνά στην Επισκοπή Πεδιάδος, το σαρανταήμερο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του Σταύρου Θεοφανάκη, ο οποίος “έφυγε’ από τη ζωή μετά από σύντομη νοσηλεία στις 23 Δεκεμβρίου του 2019, στα 73 του χρόνια. Η οικογένεια του καλεί συγγενείς και φίλους όπως παραστούν και ανάψουν ένα κερί στη μνήμη του.

Ο εκλιπών  ήταν πατέρας της Ειρήνης Θεοφανάκη  υπαλλήλου εδώ και χρόνια στην Κοινωνική Υπηρεσία Ανωγείων και συζύγου του Ανωγειανού Αχιλλέα  Σαμόλη του Ορέστη. Ένας υπέροχος άνθρωπος, για όλους όσοι τον γνώρισαν. Εργατικός, διατηρούσε μανάβικο στην περιοχή για πολλές δεκαετίες, κεφάτος, με πολύ αγάπη για τη σύζυγο του, τα παιδιά, τα εγγόνια, και τους πολλούς φίλους του.Ήταν η “καλημέρα” όλων μας όπως αναφέρει με συγκίνηση η οικογένεια του.

Στη μνήμη του Σταύρου Θεοφανάκη η ΑΝΩΓΗ δέχτηκε προσφορές . Τα χρήματα θα διατεθούν για τις ανάγκες του Εργαστηρίου Γνώσης της ενορίας του Αγίου Γεωργίου και των δωρεάν φροντιστηρίων που γίνονται στον χώρο:

-50 ευρώ προσέφερε ο Αχιλλέας Σαμόλης του Ορέστη και η σύζυγος του Ειρήνη.

-50 ευρώ προσέφερε ο Γιάννης Σαμόλης του Ορέστη.

Τους ευχαριστούμε θερμά. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει.Μοιραστείτε το:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook

-

-->