Ήταν 4 Δεκεμβρίου 2019 όταν μετά τις ενέργειες του γιατρού της “καρδιάς” των Ανωγειανών Κωνσταντίνου Μερκούρη και την μεγάλη χορηγία του Αλέξη Σαρρηγεωργίου διευθύνοντα συμβούλου της Eurolife ασφαλιστικής, έφτασαν στα Ανώγεια και το Κέντρο Υγείας δυο υπερσύγχρονα διαγνωστικά μηχανήματα. Πρόκειται για ένα ψηφιακό έγχρωμο υπερηχοτομογράφο τύπου CleorVue 350 και ένα φορητό υπερηχοτομογράφο τύπου Ultrasound που δίνει τη δυνατότητα στον γιατρό Μερκούρη να κάνει υπερήχους στους Ανωγειανούς και τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής ακόμα και όταν θα βρίσκεται στην Αθήνα! Θυμηθείτε εδώ το ρεπορτάζ της ΑΝΩΓΗ τον προηγούμενο Δεκέμβριο για τα δυο μηχανήματα: http://www.anogi.gr/p29035?fbclid=IwAR0de7zTXJYDxcO19GsIklIGBv1QpRxg8S41_GX0FkSYGPMXxDbOvWuykEo

Το ερχόμενο Σάββατο 25 Ιανουαρίου θα γίνει μεγάλη εκδήλωση στα Ανώγεια με αφορμή την παραλαβή των δυο μηχανημάτων που οργανώνεται από τον Δήμο Ανωγείων, την 7η ΥΠΕ Κρήτης και το Κέντρο Υγείας Ανωγείων όπου θα γίνει στις 11 π.μ ο Αγιασμός και στη συνέχεια όλοι θα μεταφερθούν για τη συνέχεια  στην αίθουσα εκδηλώσεων της τράπεζας Πειραιώς. 

Να αναφέρουμε ότι στην εκδήλωση θα τιμηθούν από της 7η ΥΠΕ Κρήτης ο διευθύνων σύμβουλος της Eurolife Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, ο διευθύνων σύμβουλος της ΑΝΕΚ Γιάννης Βαρδινογιάννης, η διευθύντρια του 7ου Δημοτικού σχολείου Αμαρουσίου και σύζυγος του Κωνσταντίνου Μερκούρη Ευφροσύνη Πιέρρου  και ο συντονιστής διευθυντής της Καρδιολογικής κλινικής του “Λαικού” γενικού νοσοκομείου Αθηνών Ιωάννης Μπαρμπετσέας. Όπως αναφέρει η 7η ΥΠΕ και η διευθύντρια της Ελένη Μπορπουδάκη, τιμάει τους παραπάνω ανθρώπους “επιδιώκοντας στο επίκεντρο του διαλόγου να θέσει αξιέπαινες εθελοντικές δράσεις και πράξεις κοινωνικής ευαισθησίας, ανθρωπισμού και αλληλεγγύης”.

Αναλυτικά όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Δήμου Ανωγείων:

 Ο Δήμος Ανωγείων σε συνεργασία με την Διοίκηση της

7ης Υ.Π.Ε Κρήτης και το Κέντρο Υγείας Ανωγείων,

 σας προσκαλούν να παρευρεθείτε στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Υγείας Ανωγείων το Σάββατο 25 Ιανουαρίου και ώρα 11.00 π.μ. με αφορμή την παραλαβή ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού (δυο υπερσύγχρονων διαγνωστικών μηχανημάτων τα οποία θα συμβάλλουν τα μέγιστα στις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας στους κατοίκους του Δήμου μας και της ευρύτερης περιοχής ) και στην οποία προέβη με την ευγενική χορηγία του ο Ασφαλιστικός Όμιλος Eurolife ERB.

 Πρόγραμμα :   

Αγιασμός στο Κ.Υ. Ανωγείων

Εκδήλωση στον εκθεσιακό χώρο της Τράπεζας Πειραιώς “Αίθουσα Εμμ. Κεφαλογιάννη”

 

Μοιραστείτε το:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook

-

-->