Την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020 θα τελεστεί στον Ιερό Ναό της Παναγίας στο Περαχώρι, το ετήσιο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής της Ελένης Σκουλά, συζύγου του Καργοδημήτρη, που μετά από σύντομη νοσηλεία “έφυγε” από τη ζωή στις 30 Ιανουαρίου 2019, στα 79 της χρόνια. Η οικογένεια της καλεί φίλους, συγγενείς και συγχωριανούς να ανάψουν ένα κερί στη μνήμη μιας ξεχωριστής, σεβαστής  ιδιαίτερης Ανωγειανής γυναίκας.

Με σημείωμα της στην ΑΝΩΓΗ, η οικογένεια της μιλάει με συγκίνηση και ζεστασιά για την Ελένη Σκουλά, ένα χρόνο από το φευγιό της. Αναλυτικά:

“Το πέρασμα της στην αιωνιότητα δεν της επέτρεψε να συνεχίσει να διάγει τον βαθιά πνευματικό και ενάρετο βίο της, του οποίου βασικό χαρκατηριστικό ήταν η ουσιαστική της αγάπη για το σύζυγο, τα παιδιά και τα εγγόνια της, αλλά και η ανάγκη της να προσφέρει κάθε είδους δυνατή βοήθεια σε όσους ανθρώπους ένοιωθε ότι την χρειάζονταν, κρατώντας μέχρι τέλους τις αρχές, τις παραδόσεις και τις αξίες που είχε διδαχθεί στα δύσκολα μεταπολεμικά χρόνια που έζησε τη νιότη της και οι οποίες ευτυχώς χαρακτηρίζουν ακόμα την κοινωνία μας.

Ίσως ο Θεός αποφάσισε να ξεκουράσει τους αγγέλους Του, στερώντας όμως από την κοινωνία, στην περίπτωση της Ελένης, ουσιαστικούς φορείς της χάρης Του.

Ας είναι αιωνία η μνήμη της…”

– Η ΑΝΩΓΗ ευχαριστεί θερμά την οικογένεια της Ελένης Σκουλά για την προσφορά 50 ευρώ στη μνήμη της με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από το θάνατο της. Τα χρήματα θα διατεθούν για τις ανάγκες του Εργαστηρίου Γνώσης της ενορίας του Αγίου Γεωργίου. Ας είναι ελαφρύ το χώμα των Ανωγείων που την σκεπάζει.


Μοιραστείτε το:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook

-

-->