Λόγω έκτακτων υποχρεώσεων του Σωκράτη Κεφαλογιάννη που αφορούν το δήμο Ανωγείων, μετατίθεται για την Κυριακή 19 Ιανουαρίου στις 7 μ.μ  στην αίθουσα του ΚΑΠΗ στο Λαγγό, η ολοκλήρωση της ανοιχτής διαβούλευσης με τους δημότες. Η “λειτουργία του δημοσκόποιου” ήταν προγραμματισμένη να ολοκληρωθεί μεθαύριο Πέμπτη στο Λαγγό, αλλά τελικά θα μετατεθεί για την Κυριακή, στην έκτη συνολικά εφαρμογή της στις συνοικίες όλου του χωριού.

Ήδη έχουν πραγματοποιηθεί με επιτυχία και αρκετή συμμετοχή οι προηγούμενες πέντε, στο Μετόχι, τον Αι Γιώργη, την Καβαλαριά, το Περαχώρι και τα Σίσαρχα όπου ο δήμος ενημερώνει τους δημότες για το επιχειρησιακό του σχέδιο αλλά και μαθαίνει από πρώτο χέρι για τα προβλήματα της κάθε συνοικίας και της άμεσες προτεραιότητες της.

Μάλιστα λόγω της ικανοποίησης της δημοτικής αρχής από τα αποτελέσματα που έχουν φέρει αυτές οι συναντήσεις, είναι στις προθέσεις η επανάληψη τους στο μέλλον. Μέχρι και το τέλος λοιπόν της θητείας της τωρινής δημοτικής αρχής αναμένεται σίγουρα ακόμα μια και ίσως και δυο νέων διαβουλεύσεων στις συνοικίες του χωριού.

 

Μοιραστείτε το:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook

-

-->