Με μοναδικό στόχο τη νίκη ο Αετός αγωνίζεται το Σάββατο στις 3 μ.μ στο γήπεδο της Τυλίσου με αντίπαλο τον Άγιο Δημήτριο για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β2 ΕΠΣΗ. Η ομάδα μας θα ψάξει τους τρεις βαθμούς για να εκμεταλλευτεί και τυχόν στραβοπάτημα  των πρωτοπόρων και να πλησιάσει ακόμα περισσότερο στην κορυφή από όπου υπολείπεται έξι βαθμών της Τυλίσου και τεσσάρων του ΟΦΑΜ. 

Παράλληλα η ομάδα συνεχίζει την μεταγραφική της ενίσχυση μετά τους Γιώργο Χαραλαμπάκη και Ιάσονα Ξημέρη που ήδη αγωνίστηκαν ως βασικοί την προηγούμενη αγωνιστική. Έτσι παίχτες του Αετού θα πρέπει ήδη να θεωρούνται οι μικροί Ανωγειανοί  Αντώνης Κονιός και Κώστας Σκουλάς,  εμπειρία θα προσθέσουν οι Μάνος Μπυνιχάκης και Γιώργος Γιαννόπουλος, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και άλλη προσθήκη στο μέλλον. 

Η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Άγιο Δημήτριο ολοκληρώθηκε από τον προπονητή Εμμανουήλ Γιακουμάκη  χθες με προπονήσεις που έγιναν όλη την εβδομάδα στο Ηράκλειο και όχι στα Ανώγεια λόγω των πολύ δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Προπόνηση θα κάνουν σήμερα στα Ανώγεια οι μικροί Αετοί που ρίχνονται ξανά αύριο στην αγωνιστική δράση και θέλουν να συνεχίσουν να αποσπούν τα θετικά σχόλια όλων με τις εμφανίσεις. Οι μικροί Αετοί με προπονητή τον Κώστα Κονιό θα αντιμετωπίσουν το Σάββατο 11 Ιανουαρίου στις 11 π.μ την Γόρτυνα στο γήπεδο της ΕΓΟΗ. Ευχόμαστε καλή χρονιά και για τα μικρά παιδιά της ομάδας μας. 

Η Βαθμολογία μετά το πέρας της 13ης αγωνιστικής στην Β2 ΕΠΣΗ:

 1. ΤΥΛΙΣΟΣ 31
  2. ΟΦΑΜ 29
  3. ΔΕΙΛΙΝΩΝ ΠΑΟ 26
  4. ΑΕΤΟΣ ΑΝΩΓΕΙΩΝ 25
  5. ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ. 21
  6. ΡΑΥΚΟΣ 21
  7. Α.Ο.ΚΑΜΙΝΙΩΝ 20
  8. ΔΟΞΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 12
  9. ΑΛΟΓΟ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ 12
  10. Α.Σ. ΠΑΛΙΑΝΗ 11
  11. ΔΑΦΝΕΣ 8
  12. ΝΕΟΙ ΑΛΜΥΡΟΥ 7

 

Μοιραστείτε το:
 • Print
 • PDF
 • Twitter
 • Facebook

-

-->