Την Κυριακή 17 Νοεμβρίου, στον Ιερό Ναό της Παναγίας στο Περαχώρι, θα τελεστεί το μνημόσυνο για τις σαράντα ημέρες από το φευγιό του Χαράλαμπου Ροδίτη, με την οικογένεια του να καλεί συγγενείς, φίλους και συγχωριανούς να παραστούν και να ανάψουν ένα κερί στη μνήμη του. Άνθρωπος με αξίες και αρχές που υπηρέτησε σε όλη τη διάρκεια της ζωής του, άφησε ένα σημαντικό κενό στην κοινωνία των Ανωγείων που τον θυμάται πάντα με εκτίμηση και σεβασμό. Σύσσωμο το χωριό τον αποχαιρέτησε στις 14 Οκτωβρίου 2019 στο αγαπημένο του Περαχώρι, με αισθήματα οδύνης και θλίψης.

Η “Α” εκφράζει τη στήριξη και τη συμπαράσταση για το χαμό του αγαπημένου της πατέρα και στην φίλη και καλή συνάδελφο ,δημοσιογράφο Αγάπη Ροδίτη.

Στο σημείωμα που έστειλαν στην ΑΝΩΓΗ τα παιδιά και η σύζυγος του αναφέρεται:

“Πέρασαν κιόλας 40 ημέρες. Η απουσία σου και το κενό που αφήνεις είναι δυσαναπλήρωτο και αναπάντεχο. Λένε ότι όσοι αγαπάμε δεν φεύγουν ποτέ, βρίσκονται στην καρδιά μας για πάντα , μα νομίζω είναι λόγια παρηγοριάς. Είμαστε υπερήφανοι για όσα μας δίδαξες με την στάση ζωή σου .Ήθος, Δικαιοσύνη, Σεβασμό, Επιμονή, Αγώνα. Και μ αυτά θα πορευτούμε.

Σ ευχαριστούμε για όλα…”

-Στην μνήμη του η οικογένεια του προσέφερε στην ΑΝΩΓΗ το ποσό των 150 ευρώ για τις ανάγκες της ηλεκτρονικής μας έκδοσης. Τα χρήματα θα διατεθούν και για τις ανάγκες του Εργαστηρίου Γνώσης της ενορίας του Αγίου Γεωργίου και τα δωρεάν φροντιστήρια Αγγλικών σε μαθητές, ενήλικες και πρόσφυγες. Τους ευχαριστούμε θερμά. Ας είναι ελαφρύ το χώμα των Ανωγείων που τον σκεπάζει…

Ο ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑ-ΑΝΔΡΕΑ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΚΗΔΕΙΑΣ

Τα Ανώγεια σήμερα αποχαιρετούν μία σεμνή μορφή ενός ανθρώπου που υπηρέτησε με αυταπάρνηση τις αξίες και τις παραδόσεις αυτού του τόπου. Αυτό που χαρακτήριζε το Χαραλάμπη ήταν το στοιχείο της ηθικής της εντιμότητας και της ειλικρίνειας. Διετέλεσε πολλά χρόνια ως ταμίας του Αγροτικού συνεταιρισμού Ανωγείων. Δούλεψε για τον τόπο του. Προσέφερε από όπου τον έταξε η μοίρα και κείνο το οποίο  κρατάμε από αυτό τον άνθρωπο , είναι την καλοσύνη του την καλαγαθια του και την  ανθρωπιά του.O Θεός να τον αναπαύσει ..

 

 

 

Μοιραστείτε το:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook

-

-->