Την Κυριακή 3 Νοεμβρίου θα γίνουν οι εκλογές στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας (ΤΕΕ) με την πρόεδρο του Τμήματος Ανατολικής Κρήτης (ΤΕΕ-ΤΑΚ) Ειρήνη Βρέντζου, να διεκδικεί εκ νέου την προεδρία ως επικεφαλής του συνδυασμού “Αυτόνομοι Μηχανικοί Ανατολικής Κρήτης “(ΑΜΑΚ).Στο πλευρό της και ως υποψήφιοι του συνδυασμού της βρίσκονται και άλλοι τρεις άξιοι Ανωγειανοί Μηχανικοί, η Μαρία Ξυλούρη, ο Μανόλης Βρέντζος και ο Γιάννης Μπρίνταλος. Η Ειρήνη Βρέντζου, πρόεδρος του ΤΕΕ-ΤΑΚ τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, ξεχώρισε με τις δράσεις και τις ενέργειες της, ενώ είναι η πρώτη γυναίκα πρόεδρος του ΤΕΕ-ΤΑΚ στην ιστορία του και η δεύτερη σε Πανελλαδικό επίπεδο!

Οι ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ:

Στις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου για το ΤΕΕ-ΤΑΚ έχουν ανακηρυχθεί ως έγκυροι συνολικά πέντε συνδυασμοί. Αναλυτικά:

1)ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ (ΑΜΑΚ) με εκπρόσωπο της παράταξης την κ.Ειρήνη Βρέντζου.

2)ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΔΚΜ)με εκπρόσωπο της παράταξης τον κ.Παναγιώτη Κωνσταντακόπουλο.

3)ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ με εκπρόσωπο της παράταξης τον κ.Βάγια Βάγια.

4)ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ κ.Κλεισαρχάκης Γεώργιος.

5)open ΤΕΕ με εκπρόσωπο παράταξης τον κ.Ταβερναράκη Γεώργιο.

Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΤΕΕ-ΤΑΚ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΩΓΕΙΑΝΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ 

-Ειρήνη Βρέντζου: Πολιτικός Μηχανικός απόφοιτη της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστήμιου Πατρών. Κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος «Περιβαλλοντικός Σχεδιασμός Έργων Υποδομής» στο ΕΑΠ., Ελεύθερος επαγγελματίας (1993-2001). Μόνιμη υπάλληλος της Δ.Τ.Υ. της Νομαρχιακής Αυτοδ/σης Ρεθύμνης (2001 -2002) & στη Δ/νση ΠΕ.ΧΩ.Σ. Αποκ/νης Διοίκ/ σης Κρήτης έως σήμερα . Αντιπρόσωπος στην Π.Ο. ΕΜΔΥΔΑΣ (2004 –Νοέμβριο 2018.) Μέλος του Δ.Σ. της ΕΜΔΥΔΑΣ Ανατολικής Κρήτης (2004 – 2006) και Πρόεδρος του Δ.Σ. (2006 – 2012) Μέλος της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ-ΤΑΚ (2004 –σήμερα) με την ΑΜΑΚ και Μέλος της Διοικούσας του ΤΕΕ-ΤΑΚ από τις 04.02.2013 έως και σήμερα. Γενική Γραμματέας της Δ.Ε. από 18.01.2017 έως 08.05.2018 και Πρόεδρος της Δ.Ε. του ΤΕΕ/ΤΑΚ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΟΥ ΤΕΕ-ΤΑΚ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ:

-Μαρία Ξυλούρη: Είναι Πολιτικός Μηχανικός απόφοιτη του University of Liverpool, UK (2002). Κάτοχος MSc in Structural Engineering από το UMIST, UK (2003). Εργάστηκε στην Αγγλία σε μελετητική εταιρεία εκπόνησης μελετών για την επισκευή και συντήρηση γεφυρών (2003-2005). Μέλος του ΤΕΕ και Ελεύθερος επαγγελματίας  με έδρα το Ηράκλειο από το 2006.

Μανόλης Βρέντζος : Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, Πολυτεχνικής Σχολής, Πανεπιστημίου Πατρών. Ελεύθερος Επαγγελματίας στο Ηράκλειο.

 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΕΕ-ΤΑΚ:

-Γιάννης Μπρίνταλος: Απόφοιτος της Πολυτεχνικής σχολής της Νάπολης Ιταλίας. Μέλος του Τεχνικού Επιμελητήριου Ανατολικής Κρήτης από το 1987. Από το 1987 και μετά εργάζεται σε δικό του Τεχνικό Γραφείο με αντικείμενο τις μελέτες και επιβλέψεις σε κτίρια κατοικιών, καταστημάτων, ξενοδοχείων και βιοτεχνικών μονάδων. Επίσης είναι κάτοχος εργοληπτικού πτυχίου Γ΄ Τάξης για Ηλεκτρομηχανολογικά έργα.

Η ΑΝΩΓΗ εύχεται καλή δύναμη και καλό αγώνα σε όλους τους συνδυασμούς. Επίσης τις θερμότερες ευχές μας στην πρόεδρο του ΤΕΕ-ΤΑΚ Ειρήνη Βρέντζου καθώς και στα υπόλοιπα τρία μέλη της Ανωγειανής κοινωνίας που βρίσκονται στο συνδυασμό της. Καλή επιτυχία!

 

Μοιραστείτε το:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook

-

-->