Με όνειρα, φιλοδοξίες και πρωταγωνιστικούς στόχους και φέτος, ξεκινάει ο Αετός Ανωγείων τις επίσημες υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Β2 ΕΠΣΗ υποδεχόμενος την ερχόμενη Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στις 4 μ.μ τον Ραύκο για την πρώτη αγωνιστική. Μετά την “μεταγραφή” πέρσι στο Ηράκλειο, την κατάκτηση με την πρώτη του πρωταθλήματος της Γ’ΕΠΣΗ και την άνοδο του, ο Αετός φιλοδοξεί να είναι εκ νέου μια σημαντική δύναμη στο Ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο, έχοντας ως στόχο μια ακόμα άνοδο στην μεγαλύτερη κατηγορία. Μια άνοδο που φέτος στην Β2 ΕΠΣΗ που συμμετέχουν 12 ομάδες στον όμιλο μας, κερδίζει ο πρωταθλητής και ο δεύτερος της βαθμολογίας.

Με προπονητή τον Σταμάτη Μαματζάκη που οδήγησε πέρσι την ομάδα  στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, ο Αετός βρίσκεται ήδη σε περίοδο προετοιμασίας εδώ και ένα μήνα και όλοι ευελπιστούν να παρουσιαστεί δυνατός από την πρώτη κιόλας επίσημη εμφάνιση. Διατηρώντας τον βασικό περσινό κορμό, η ομάδα απέκτησε και σημαντικούς ποδοσφαιριστές που θα την ενισχύσουν σε ένα πιο απαιτητικό πρωτάθλημα, ενώ το ρόστερ ίσως συμπληρωθεί με την απόκτηση κάποιου ή κάποιων ακόμα ποδοσφαιριστών μέσα στον Οκτώβριο. Στους παίχτες που αποκτήθηκαν συγκαταλέγονται σε ένα κράμα εμπειρίας και νεανικής ορμής οι Μανόλης Σπαχής, Λευτέρης Διγενής, Ευριπίδης Κεφαλογιάννης, Χρήστος Μαρής, Γιάννης Βασσάλος, Μανόλης Τσαχάκης, Παναγιώτης Μπαγκέρης, Γιώργος Προκοπάκης και Νίκος Καρακωνσταντάκης.

Η διοίκηση απευθύνει κάλεσμα στον φίλαθλο κόσμο να βρεθεί την Κυριακή το απόγευμα στο Δημοτικό στάδιο και να βοηθήσει την ομάδα να φτάσει στην κατάκτηση της πρώτης της νίκης. Αναλυτικά το πρόγραμμα της πρώτης αγωνιστικής:

1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΣΑΒΒΑΤΟ 28/9/2019

ΓΗΠΕΔΟ        ΑΛΜΥΡΟΥ                  ΩΡΑ 16:00       ΝΕΟΙ ΑΛΜΥΡΟΥ – ΤΥΛΙΣΟΣ

ΓΗΠΕΔΟ        ΤΥΛΙΣΟΥ                    ΩΡΑ 16:00       ΑΓΟΓΟ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ – ΔΟΞΑ ΜΑΣΤΑΜΠΑ

ΚΥΡΙΑΚΗ 29/9/2019

ΓΗΠΕΔΟ        ΛΙΝΤΟ                        ΩΡΑ 12:00       ΑΟΚ – ΠΑΛΙΑΝΗ

ΓΗΠΕΔΟ        ΕΓΟΗ                          ΩΡΑ 12:00       ΔΕΙΛΙΝΑ – ΔΑΦΝΕΣ

ΓΗΠΕΔΟ        ΚΑΛΕΣΙΩΝ                 ΩΡΑ 12:00       ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – ΟΦΑΜ

ΓΗΠΕΔΟ        ΑΝΩΓΕΙΩΝ                ΩΡΑ 16:00       ΑΕΤΟΣ ΑΝΩΓΕΙΩΝ – ΡΑΥΚΟΣ

 

Μοιραστείτε το:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook

-

-->