Πρώτο κουδούνι αύριο Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου  για τα σχολεία των Ανωγείων και για περίπου 450 μαθητές του Νηπιαγωγείου, Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου στο ξεκίνημα μιας ακόμα σχολικής χρονιάς! Ο Αγιασμός στο Δημοτικό και το Νηπιαγωγείο θα γίνει στις 9 π.μ ενώ στο Γυμνάσιο και Λύκειο θα γίνει στις 9.30 π.μ! Να αναφέρουμε ότι τα λεωφορεία για τους μαθητές από τα κοντινά χωριά (Λιβάδια, Αξό, Ζωνιανά, Κράνα κ.τ.λ) θα λειτουργήσουν κανονικά από αύριο τα δρομολόγια τους για την ασφαλή μεταφορά όλων στις μαθητικές αίθουσες.

Διαρκώς αυξανόμενος είναι ο αριθμός των μαθητών που φοιτούν στα Ανώγεια, είτε από παιδιά εντός του χωριού είτε από μαθητές άλλων χωριών που εγγράφονται εδώ, σε ένα στοιχείο ασφαλώς ιδιαίτερα ενθαρρυντικό για το μέλλον και τη νεολαία της ευρύτερης περιοχής του ορεινού όγκου του Μυλοποτάμου. Έτσι φέτος θα έχουμε 200 περίπου παιδιά για το Δημοτικό και το Νηπιαγωγείο, 130 παιδιά στο Γυμνάσιο και 110 στο Λύκειο με τις εγγραφές να συνεχίζονται μέχρι και την τελευταία ώρα.Παράλληλα την επόμενη εβδομάδα αναμένονται να ολοκληρωθούν οι εργασίες και να ανοίξει και ο Παιδικός σταθμός που θα φιλοξενήσει και φέτος περίπου 35 παιδιά των Ανωγείων.

Παράλληλα τις επόμενες ημέρες θα ολοκληρωθούν οι εργασίες και θα είναι πανέτοιμα για χρήση τα γήπεδα μπάσκετ και βόλεϊ στους χώρους άθλησης Γυμνασίου και Λυκείου. Στον ίδιο χώρο βρίσκονται και αίθουσες που παλιότερα χρησιμοποιούνταν ως αποθήκες και αναβαθμίζονται, επισκευάζονται και ανακαινίζονται εδώ και καιρό, ώστε να χρησιμοποιηθούν ως αίθουσες διδασκαλίας.

Καλή μαθητική χρονιά, με υγεία και δύναμη, στους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς!

 

Μοιραστείτε το:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook

-

-->