Ομόφωνα από την παράταξη του Σωκράτη Κεφαλογιάννη προτάθηκε και εκλέχτηκε

από  το δημοτικό συμβούλιο Ανωγείων, ως νέος πρόεδρος ο Μιχάλης Ανδρέα  Δραμουντάνης, ο οποίος θα έχει  θητεία έως 6 Νοεμβρίου 2021. Ο ίδιος έδωσε ήδη το πρώτο στίγμα της προεδρίας του με την ενωτική ομιλία του κατά το πρώτο δημοτικό συμβούλιο, ενώ μιλώντας στην ΑΝΩΓΗ τονίζει: “Είναι τιμή για μένα η θέση που μου έδωσε ο νέος δήμαρχος Ανωγείων Σωκράτης Κεφαλογιάννης. Υπόσχομαι ότι θα είμαι πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου για όλους τους Ανωγειανούς. Οι πόρτες του δημαρχείου θα είναι ανοιχτές για όλους τους δημότες και κατοίκους του χωριού μας, για να κουβεντιάσουμε και να συζητήσουμε οποιοδήποτε θέμα, αίτημα ή πρόβλημα αντιμετωπίζει ο οποιοσδήποτε από εμάς. Ξεκινάμε με όρεξη για δουλειά και έχοντας πάντα στο μυαλό μας ότι βρεθήκαμε εδώ για να υπηρετήσουμε τον τόπο και τους Ανωγειανούς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σεβόμενοι την τιμή που μας έκαναν να τους εκπροσωπήσουμε στο δημοτικό συμβούλιο.”

Ο Μιχάλης Δραμουντανης του Ανδρέα  και της Μαρίας, το γένος Μανουρά, είναι ο νέος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ανωγείων. Είναι 42 ετών. Γεννήθηκε στις 22 Νοεμβρίου 1977 και αποφοίτησε από το Σταυράκειο Γενικό Λύκειο Ανωγείων.  Κατόπιν σπούδασε και απέκτησε το πτυχίο του πολιτικού μηχανικού Τ. Ε. από το Α.Τ.Ε.Ι. ΚΡΗΤΗΣ το 2002.

Εκπλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις στην Πολεμική Αεροπορία και στη συνεχεία εργάστηκε στην Αναπτυξιακή Εταιρεία ΑΚΟΜΜ ΨΗΛΟΡΕΊΤΗΣ Α.Ε από το 2003 έως το 2005.Από το 2005 έως το 2006 εργάστηκε στην τεχνική υπηρεσία του Δήμου Ανωγείων και από το 2006 έως και  σήμερα εργάζεται στο Τεχνικό Διαμέρισμα Κρήτης  του ΟΤΕ Α.Ε. στο Ηράκλειο.

Παράλληλα έχει υπάρξει εκπαιδευτής στα Δημόσια ΙΕΚ ΗΡΑΚΛΕΊΟΥ και ΡΕΘΎΜΝΟΥ καθώς και εκπαιδευτής ενηλίκων του ΙΔΕΚΕ. Είναι επίσης  κάτοχος πτυχίου ECDL στους Η/Υ και πτυχίου  Αγγλικών. Έχει υπάρξει κατά τα προηγούμενα χρόνια μέλος του ΔΗΣΑΝ ΑΝΩΓΕΙΩΝ, του 《 Σπιτιού της Ευρώπης Ανωγείων》, και μέλος και γενικός γραμματέας του Πολιτιστικού Συλλόγου Ανωγείων κατά την περίοδο 2009- 2012.

Είναι παντρεμένος από το 2011 με την Χαρούλα Καλαιτζάκη από την Αυγενική Ηρακλείου, και έχουν 3 παιδιά.  Τον Ανδρέα 8 ετών, τον Γιώργο 7 ετών και την Μαρία 5 ετών. Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο του!

 

Μοιραστείτε το:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook

-

-->