Η Λευκοθέα Κουνάλη, είναι η πρώτη γυναίκα στην ιστορία του Δήμου Ανωγείων, που ορίζεται ως Αντιδήμαρχος, μετά την απόφαση του δημάρχου Ανωγείων Σωκράτη Κεφαλογιάννη και θα αναλάβει κυρίως το Κοινωνικό κομμάτι του Δήμου, τις Υπηρεσίες και το ευαίσθητο θέμα της Παιδείας, ενώ παράλληλα θα είναι και ένα από τα επτά μέλη της Οικονομικής Επιτροπής. Ο Σωκράτης Κεφαλογιάννης εμπιστεύεται στο πρόσωπο μιας νέας γυναίκας που ζει στον τόπο, μια πολύ σημαντική και καίρια θέση, έχοντας την απόλυτη πεποίθηση για την επιτυχία της. Άλλωστε ο δήμαρχος Ανωγείων ήταν αυτός που στην πρώτη του θητεία το 2006 είχε ορίσει ως πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου την Εύη Βρέντζου, την πρώτη γυναίκα που αναλάμβανε ποτέ παρόμοια θέση την οποία έφερε εις πέρας με απόλυτη επιτυχία, όπως και οι μεταγενέστερες πρόεδροι Κατερίνα Κουνάλη και πιο πρόσφατα επί δημαρχίας Εμμανουήλ Καλλέργη, η Μαίρη Μπαγκέρη.

Η 36χρόνη Λευκοθέα Κουνάλη, γεννημένη στις 16 Ιανουαρίου 1983, αποφοίτησε από το ΓΕΛ Ανωγείων και σπούδασε στο Τ.Ε.Ι Λογιστικής στο Ηράκλειο. Είναι κάτοχος πτυχίου ACDL υπολογιστών και πτυχίου  της Αγγλικής Γλώσσας. Από το 2008 είναι παντρεμένη με τον Μπάμπη Βασιλείου Κεφαλογιάννη και έχουν τρία παιδιά, τον Βασίλη 9 ετών, την Μαρία 8 και την Καίτη 5 ετών. Σε δήλωση της στην “Α” μετά το σημερινό δημοτικό συμβούλιο τονίζει:

“Ευχαριστώ από καρδιάς τον Δήμαρχο Ανωγείων Σωκράτη Κεφαλογιάννη, για την μεγάλη τιμή που κάνει προς το πρόσωπο μου, να αναλάβω στο πλευρό του το δύσκολο έργο της αντιμετώπισης προβλημάτων του τόπου μας. Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να φανώ αντάξια της εμπιστοσύνης του. Όλη η δημοτική μας ομάδα, όλο το δημοτικό συμβούλιο θα παλέψουμε για ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας στον τόπο που αγαπάμε, τα Ανώγεια…’

Της ευχόμαστε υγεία και καλή δύναμη για να φέρει εις πέρας το δύσκολο έργο της. Καλή επιτυχία!

 

Μοιραστείτε το:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook

-

-->