Την ερχόμενη Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου στις 11.30 π.μ θα γίνει το πρώτο δημοτικό συμβούλιο, μετά την ανάληψη των καθηκόντων του δημάρχου Ανωγείων Σωκράτη Κεφαλογιάννη. Στο πρώτο αυτό συμβούλιο θα γίνει και η πρόταση της νέας δημοτικής αρχής για τον νέο πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου η οποία θα κριθεί στη συνέχεια με την ψηφοφορία όλων των δημοτικών συμβούλων. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, για πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου θα προταθεί ο δημοτικός σύμβουλος Μιχάλης Δραμουντάνης, με την θητεία του να είναι διετής.

Εκτός του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου ο Σωκράτης Κεφαλογιάννης βρίσκεται σε συνεχείς επαφές και για τον ορισμό των υπολοίπων θέσεων στον Δήμο Ανωγείων και τις αρμοδιότητες που θα έχουν αυτοί. Δυο Αντιδήμαρχοι θα οριστούν καθώς και δυο εντεταλμένοι σύμβουλοι με συγκεκριμένες ευθύνες που θα ορίσει ο ίδιος ο Σωκράτης Κεφαλογιάννης. Σύμφωνα και πάλι με τις πληροφορίες  της “Α” μια θέση Αντιδημάρχου έχει “κλειδώσει” και αφορά τον δημοτικό σύμβουλο Λευτέρη Μανουρά με την θητεία του να είναι ενός έτους.

Ο Σωκράτης Κεφαλογιάννης ανέλαβε και επίσημα τα καθήκοντα του την 1η Σεπτεμβρίου και βρίσκεται σε συνεχείς επαφές με τους υπεύθυνους όλων των υπηρεσιών του Δήμου Ανωγείων για τα τρέχοντα και άμεσα ζητήματα που αφορούν τον Δήμο και για τα οποία έχει και επαφές με τον πρώην δήμαρχο Εμμανουήλ Καλλέργη στο πλαίσιο της ενημέρωσης για τις προτεραιότητες που υπάρχουν σε οικονομικά και τεχνικά ζητήματα.Παρά την αμυγδαλίτιδα που τον ταλαιπωρεί την τελευταία εβδομάδα ο Σωκράτης Κεφαλογιάννης εργάζεται εντατικά για την επίλυση των άμεσων αυτών ζητημάτων, ενώ πρώτη προτεραιότητα του είναι η ομαλή έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς στα σχολεία των Ανωγείων και η κάλυψη των κενών που θα παρουσιαστούν.

Μοιραστείτε το:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook

-

-->