Παρουσία του σεβαασμιότατου Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ.κ Ευγένιου θα γίνει την Τρίτη 27 Αυγούστου 2019 στις 7 μ.μ στην αίθουσα του Δημοτικού συμβουλίου στο Δημαρχιακό Μέγαρο Ανωγείων η τελετή ορκωμοσίας του εκλεγμένου Δημάρχου Ανωγείων Σωκράτη Κεφαλογιάννη. Στην τελετή θα ορκιστούν και τα 17 μέλη του δημοτικού συμβουλίου που εκλέχτηκαν από τον Ανωγειανό λαό στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές. Μετά την ορκωμοσία θα έχουμε την ομιλία του νέου δημάρχου Ανωγείων Σωκράτη Κεφαλογιάννη όπου θα αναλύσει το όραμα του για τον Δήμο Ανωγείων, αλλά και την ομιλία του απερχόμενου δημάρχου Εμμανουήλ Καλλέργη όπου θα αναλύσει τα πεπραγμένα της δικής του θητείας.

Το νέο δημοτικό συμβούλιο απαρτίζεται από τον δήμαρχο Ανωγείων Σωκράτη Κεφαλογιάννη και 17 δημοτικούς συμβούλους. Οκτώ από τους δεκαεπτά εισέρχονται για πρώτη φορά στο δημοτικό συμβούλιο. Πρώτοι σε σταυρούς εκλέχτηκαν ο Εμμανουήλ Βρέντζος από την παράταξη του Σωκράτη Κεφαλογιάννη και ο Βασίλης Σμπώκος από την παράταξη του Εμμανουήλ Καλλέργη. Από την παράταξη της Λαϊκής Συσπείρωσης εκλέχτηκε ο Στέλιος Σταυρακάκης ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου του. Οκτώ θα είναι οι σύμβουλοι της συμπολίτευσης και εννιά αυτοί της Αντιπολίτευσης. Τις επόμενες ημέρες της τελετής ορκωμοσίας ο Σωκράτης Κεφαλογιάννης θα αποφασίσει και ποιοι θα λάβουν τις θέσεις των δυο Αντιδημάρχων Ανωγείων και αυτής του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου στην έναρξη της θητείας του.

ΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΝΩΓΕΙΩΝ

Δήμαρχος Ανωγείων: Σωκράτης Κεφαλογιάννης

Εκλεγμένοι σύμβουλοι με την παράταξη του “Τα Ανώγεια του Μέλλοντος” του Σωκράτη Κεφαλογιάννη (με΄βάση την σειρά εκλογής τους)

-Βρέντζος Εμμανουήλ (νέο μέλος)

-Δραμουντάνης Μιχάλης (νέο μέλος)

-Φασουλάς Βασίλης

-Σαλούστρος Ιωάννης (νέο μέλος)

-Κουνάλη Λευκοθέα (νέο μέλος)

-Ανδρεαδάκης Εμμανουήλ (νέο μέλος)

-Κοντογιάννης Εμμανουήλ

-Λευτέρης Μανουράς (νέο μέλος)

Εκλεγμένοι σύμβουλοι με την παράταξη “Τα Ανώγεια Μπροστά” του Εμμανουήλ Καλλέργη (με βάση την σειρά εκλογής τους)

-Εμμανουήλ Καλλέργης

-Βασίλης Σμπώκος

-Σπιθούρη Καλλέργη-Θεονύμφη (νέο μέλος)

-Μανουράς Βασίλης (νέο μέλος)

-Σκουλάς Γιάγκος

-Ξυλούρης Γιώργος

-Μπαγκέρη Σταυρακάκη Μαίρη

-Πασπαράκης Δημήτρης

Εκλεγμένος σύμβουλος με την “Λαϊκή Συσπείρωση”:

-Στέλιος Σταυρακάκης (νέο μέλος)

Μοιραστείτε το:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook

-

-->