Στα Ανώγεια σήμερα 10 Αυγούστου 2019, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου και ώρα 11 το πρωί , μετά από πρόταση της διοικούσας επιτροπής του υπό ίδρυση συλλόγου με την επωνυμία “ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΑΚΕΙΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ – ΛΥΚΕΙΟΥ ΑΝΩΓΕΙΩΝ” , συνήλθαν σε έκτατη γενική συνέλευση τα εγγεγραμμένα μέλη του με θέμα : “Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη πρώτου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου”. Αφού εξελέγη προεδρείο το οποίο διαπίστωσε την αναγκαία απαρτία, προχώρησε στη διενέργεια των εκλογών .

Η Εφορευτική Επιτροπή αφού καταμέτρησε τις ψήφους μετά το πέρας της ψηφοφορίας, διαπίστωσε ότι προέκυψαν τα εξής αποτελέσματα:

Επί συνόλου εγγεγραμμένων : 175

Ψήφισαν : 117

Άκυρα: 0

Έγκυρα: 117

Για το Διοικητικό Συμβούλιο ελαβαν

 1. Δραμουντάνης Βασίλειος τ. Νικ. :68
 2. Μανουράς Ιωάννης του Βασ. :32
 3. Μπαγκέρης Αναστάσιος τ. Ευ. :30
 4. Νταγιαντάς Εμμανουήλ τ. Δημ. :41
 5. Νταγιαντά Θηρεσία τ Εμμ. :19
 6. Σμπώκου Ελένη τ . Μιχ. :59
 7. Τζαγκαράκης Χαράλαμπος του Κριτ. : 40
 8. Εκτός ψηφοφορίας εκλέγεται σύμφωνα με το υπ’ αρ. 5 του καταστατικού τιμής ένεκεν στον ευεργέτη Μιχαήλ Ιωάννου Σταυρακάκη , ως εκπρόσωπος της οικογένειας , ο Σταυρακάκης Δημήτριος του Μίνωα με αναπληρωτή τον Σταυρακάκη Μιχαήλ του Νικολάου. Για την εξελεγκτική επιτροπή έλαβαν: 1) Ξυλούρη Γεωργία τ Αναστ. :50, 2) Σαλούστρος Δημήτριος του Ιωάννη : 47 και 3) Σκουλάς Ιωάννης του Γεωργίου :49. Η Εφορευτική επιτροπή : Σταυρακάκης Δημήτρης . Σαλούστρος Δημήτριος. Μπαγκέρη Μαίρη.
Μοιραστείτε το:
 • Print
 • PDF
 • Twitter
 • Facebook

-

-->