Ο Αετός Ανωγείων αναβαθμίζεται σε όλα τα επίπεδα, με τους ανθρώπους του να προσπαθούν για το καλύτερο όχι μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι, αλλά και στο να δημιουργήσουν τις καλύτερες συνθήκες άθλησης και προπόνησης αλλά και λειτουργικότητας της ομάδας και των Ακαδημιών της. Η απόκτηση ενός 9θέσιου λεωφορείου άνηκε στις πρώτες προτεραιότητες  της φετινής χρονιάς και έγινε πραγματικότητα, καθώς από σήμερα ο Αετός Ανωγείων για πρώτη φορά στην ιστορία του έχει το δικό του ιδιόκτητο αυτοκίνητο!

Το εννιαθέσιο όχημα αποτελεί μια σπουδαία προσφορά και χορηγία των δυο υιών του προέδρου της ομάδας Στέλιου Ξυλούρη που πλήρωσαν όλο το ποσό για την απόκτηση του. Πολλά μπράβο λοιπόν στον Γιάννη Ξυλούρη, ιδιοκτήτη του φαρμακείου στα Ανώγεια, αλλά και του Απόστολου Ξυλούρη, ιδιοκτήτη του καταστήματος οπτικών “optika-eyelab” στο Ηράκλειο. Παράλληλα η ομάδα ευχαριστεί θερμά τον Βασίλη Τουπή για την χορήγηση ετήσιας ασφάλισης για τις ασφαλείς μετακινήσεις της ομάδας μας καθώς και τον Λευτέρη Πλουσή που πραγματοποίησε εργασίες συντήρησης στο όχημα!

Με το μικρό λεωφορείο ο Αετός ρίχνει το κόστος που είχε για τις προπονήσεις και τις μετακινήσεις του, και  επιπλέον αποκτά κάτι που θα του λύσει τα χέρια σε ότι αφορά τους ποδοσφαιριστές του που μένουν στο Ηράκλειο.Η ομάδα πλέον περιμένει και την ολοκλήρωση των εργασιών στο Δημοτικό στάδιο όπου θα γίνουν έργα ενός εκατομμυρίου ευρώ κάτι που θα αναβαθμίσει ακόμα περισσότερο την εικόνα της στο πρωτάθλημα του Ηρακλείου, όπου και φέτος στο Β’Τοπικό θα έχει πρωταγωνιστικούς στόχους. Αυτό άλλωστε μαρτυρούν και οι κινήσεις που γίνονται στο αγωνιστικό τμήμα, με την παραμονή του πετυχημένου προπονητή της Σταμάτη Μαματζάκη, την συνέχιση της συνεργασίας της με τον πρώτο της σκόρερ πέρσι  Γιώργου Παγκαλάκη και την επιστροφή όπως όλα δείχνουν στον Αετό της “σημαίας” της ομάδας Μανόλη Σπαχή και του Ευριπίδη Κεφαλογιάννη που στο παρελθόν αποτελούσε ένα από τα καλύτερα ταλέντα που έβγαλε η Ακαδημία των Ανωγείων. Παράλληλα ο Αετός έχει έτοιμη μια μεταγραφή πολύπειρου ποδοσφαιριστή που αγωνιζόταν πέρσι σε μεγάλη ομάδα του Ηρακλείου, αλλά και άλλων τεσσάρων ποδοσφαιριστών, δυο από ομάδα της Α’ΕΠΣ Ρεθύμνου και δυο από το Ηράκλειο, που θα την ενισχύσουν σημαντικά και των οποίων τα ονόματα δεν αναφέρουμε μέχρι την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων με την ομάδα μας.

 

Μοιραστείτε το:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook

-

-->