Επανεκλογή της δικηγόρου Ζαχαρένιας Ανδρεαδάκη είχαμε κατά τις χθεσινές εκλογές του Συλλόγου των Ανωγειανων της Αθήνας όπου αναδείχθηκε το νεο Δ.Σ. Είναι η τρίτη συνεχόμενη θητεία για την Ζαχαρένια Ανδρεαδάκη η οποία είναι πρόεδρος του Συλλόγου ” Ιδαιον Αντρον ” τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Η θητεία του νέου Δ.Σ θα είναι διετής. Αναλυτικά:

ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ 2019 ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΝΩΓΕΙΑΝΩΝ ΑΘΗΝΑΣ.

Κατά την επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση της 23ης Ιουνίου 2019 του Συλλόγου Ανωγειανών Αθήνας, μετά  τον οικονομικό υπολογισμό της απερχόμενης διετίας και την ομόφωνη αποδέσμευση του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου, πραγματοποιήθηκαν οι εκ του καταστατικού προβλεπόμενες αρχαιρεσίες και εκλέχθηκε το νέο διοικητικό συμβούλιο με διετή θητεία, ως κάτωθι:

Πρόεδρος

Ζαχαρένια Ανδρεαδάκη

Αντιπρόεδρος

Εμμανουήλ Σκανδάλης

Γεν. Γραμματέας

Παναγιώτης Σκουλάς

Ταμίας

Αλκιβιάδης Σκουλάς

Αναπληρ. Γραμματέας

Νικόλαος Φασουλάς

Έφορος

Εμμανουήλ – Μίνωας Σταυρακάκης

Κοσμήτορας

Ευαγγελία Μουστάκα

Καλή θητεία στο νέο, ανανεωμένο Δ.Σ. του Συλλόγου, με δύναμη, σύμπνοια και επιμονή για τη διατήρηση των δεσμών των Ανωγειανών της Αθήνας με τον τόπο καταγωγής τους.

Εκ του Δ.Σ.

Η πρόεδρος 

Ζαχαρένια Ανδρεαδάκη

Ο Γεν. Γραμματέας

Παναγιώτης Σκουλάς

Η ΑΝΩΓΗ εύχεται καλή θητεία στο νέο Δ.Σ του Συλλόγου των Ανωγειανων της Αθήνας. Με υγεία, δύναμη και μεράκι και πάντα με στόχο την εξάπλωση του πολιτισμού και του ονόματος των Ανωγείων.

 

Μοιραστείτε το:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook

-

-->