Για την Αθήνα αναχωρεί αύριο, η Έκτη τάξη του Δημοτικού σχολείου Ανωγείων, για την τετραήμερη εκδρομή της που είχε αναβληθεί λόγω κακοκαιρίας πριν μερικούς μήνες. Οι μαθητές και οι συνοδοί γονείς και εκπαιδευτικοί θα περάσουν μερικές ημέρες χαλάρωσης αλλά και επιμόρφωσης των παιδιών, σε ένα ταξίδι που τα παιδιά περίμεναν με ανυπομονησία καθώς είναι και το πρώτο τους εκτός της Κρήτης.

Η αποστολή θα αναχωρήσει το Σάββατο 22 Ιουνίου, με το πλοίο της γραμμής από Ηράκλειο για Πειραιά. Την Κυριακή 23 Ιουνίου θα επισκεφθούν μεταξύ άλλων την Ακρόπολη και το εντυπωσιακό μουσείο της, την Επίδαυρο, το Παλαμήδι και το μέρος όπου φυλακίστηκε ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης αλλά και δολοφονήθηκε ο Ιωάννης Καποδίστριας. Τη Δευτέρα 24 Ιουνίου θα επισκεφθούν τις Μυκήνες και το Αττικό Ζωολογικό πάρκο στα Σπάτα. Την Τρίτη 25 Ιουνίου θα βρεθούν στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και αργότερα στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Το βράδυ θα αναχωρήσουν με το πλοίο της γραμμής με προορισμό το Ηράκλειο όπου θα βρεθούν το πρωί της Τετάρτης 26 Ιουνίου και αργότερα στα Ανώγεια.

Σε ανακοίνωση του ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ευχαριστεί την Βουλευτή της Ν.Δ Όλγα Κεφαλογιάννη αλλά και τον επιχειρηματία Αντώνη Καράτζη για τη βοήθεια τους στην πραγματοποίηση της εκδρομής και την διαχρονική τους στήριξη στο Δημοτικό σχολείο. Αναλυτικά αναφέρεται:

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 1ου Δημοτικού Σχολειού & Νηπιαγωγείου Δήμου Ανωγείων θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά την κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη για την βοήθεια της ώστε να πραγματοποιηθεί η εκπαιδευτική εκδρομή της ΣΤ΄ τάξης στην Αθήνα με την δωρεά της σε εισιτήρια για 46 άτομα μαθητές/συνοδούς που θα ταξιδέψουν Σάββατο 22 Ιουνίου (Ηράκλειο – Πειραιά) και θα επιστρέψουν την Τρίτη 25 Ιουνίου (Πειραιάς –Ηράκλειο) με την εταιρεία ANEK LINES &BLUESTAR FERRIES.

Ακόμα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κύριο Αντώνη Καράτζη και την εταιρεία ΚΑΡΑΤΖΗ ΑΕ για την πολύτιμη χρηματική βοήθεια του με το ποσό των πεντακοσίων ευρώ για την ενίσχυση του Συλλόγου μας..” καταλήγει η πρόεδρος του Συλλόγου Ιωάννα Ανδρεαδάκη.

Μοιραστείτε το:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook

-

-->