Ολοκληρώθηκε σήμερα Τρίτη 18 Ιουνίου η διαδικασία των Πανελληνίων εξετάσεων για τα ΓΕΛ όλης της  χώρας όπως και σε αυτό του Σταυράκειου Λυκείου Ανωγείων, όπου συνολικά συμμετείχαν 19 μαθητές του σχολείου μας. Η διαδικασία που ξεκίνησε στις 7 Ιουνίου, ολοκληρώθηκε στα Ανώγεια χωρίς προβλήματα με τους μαθητές να δίνουν εξετάσεις σε μια από τις τρεις κατευθύνσεις που είχαν επιλέξει, της Ανθρωπιστικής, της Θετικής και της Οικονομίας και Πληροφορικής.

Οι βαθμοί των Πανελλαδικών εξετάσεων αναμένεται να βγουν στις τελευταίες μέρες του Ιουνίου και το αργότερο μέχρι την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου. Το ΓΕΛ Ανωγείων με μακρά παράδοση επιτυχιών, αναμένει και φέτος μεγάλο ποσοστό από τους μαθητές του να έχουν επιτύχει την εισαγωγή τους στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Ελλάδας. Η “Α” συνομίλησε μετά το πέρας των εξετάσεων με την διευθύντρια του ΓΕΛ Ανωγείων Μαίρη Σταυρακάκη-Μπαγκέρη η οποία μας τόνισε τα εξής:

“Ευχόμαστε πραγματικά τα καλύτερα και για τα 19 παιδιά του ΓΕΛ Ανωγείων που κοπίασαν, έδωσαν εξετάσεις  και έχουν πλέον την αγωνία των τελικών αποτελεσμάτων. Είμαι αισιόδοξη ότι ένα μεγάλο ποσοστό από τους φετινούς εξεταζόμενους θα εισαχθεί σε σχολή της αρεσκείας του. Καθηγητές, γονείς και μαθητές, έδωσαν και φέτος τον καλύτερο εαυτό τους και πιστεύω ότι αυτό θα φανεί σε λίγες εβδομάδες και εκ του αποτελέσματος.

Με την ευκαιρία θα ήθελα να δηλώσω στην Ανωγή ότι για τα παιδιά που θέλουν να εγγραφούν για το επόμενο έτος στο ΓΕΛ Ανωγείων θα υπάρξει και δεύτερος κύκλος εγγραφών που θα ανοίξει στις 25 και θα ολοκληρωθεί στις 28 Ιουνίου. Απαιτείται ο κωδικός του taxisnet ενώ για όσους δεν γνωρίζουν τη διαδικασία εγγραφής μπορούν να προσέρχονται τις ημέρες εκείνες στο ΓΕΛ Ανωγείων για να αναλάβουμε όλες τις διαδικασίες.

Τέλος θα ήθελα μετά το επιτυχές πέρας των εξετάσεων να καλέσω όλους τους Ανωγειανούς, τους γονείς και τους μαθητές στη θεατρική παράσταση που θα δώσει η θεατρική ομάδα του ΓΕΛ Ανωγείων την Δευτέρα 24 Ιουνίου στις 8 μ.μ στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημοτικού σχολείου. Πρόκειται για το έργο του Όσκαρ Ουάιλντ “Ένας Ιδανικός σύζυγος” με πρωταγωνιστές οκτώ μαθητές του Λυκείου μας που πραγματικά αξίζει τον κόπο να παρακολουθήσετε..” ολοκληρώνει.

 

Μοιραστείτε το:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook

-

-->