Φτάνοντας στην τελική ευθεία των βουλευτικών εκλογών και των παρουσιάσεων των Ανωγειανών υποψηφιοτήτων στα εθνικά ψηφοδέλτια, φτάνουμε σε αυτά της Νέας Δημοκρατίας με τρεις πολύ δυναμικές μορφές του τόπου μας που διεκδικούν την είσοδο τους στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Η “καρδιά” των Ανωγείων στα ψηφοδέλτια του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα χτυπήσει στις 7 Ιουλίου σε Ρέθυμνο, Ηράκλειο και Ά Αθήνας!

-Στο Ρέθυμνο εκ νέου υποψήφιος θα είναι ο Γιάννης Κεφαλογιάννης, νυν Βουλευτής Ρεθύμνου με την Ν.Δ.Γεννημένος το 1982 ο Ανωγειανός δικηγόρος εκλέχτηκε πρώτη φορά το 2012 σε ηλικία μόλις 30 ετών και από τότε ανελλιπώς  βρίσκεται στα βουλευτικά έδρανα. Παράλληλα με την πρώτη του είσοδο στη Βουλή, εκλέχθηκε και στη θέση του γραμματέα του Προεδρείου της Βουλής, θέση στην οποία επανεκλέγεται με μεγάλη αποδοχή (226 ψήφους) μέχρι και σήμερα. Είναι μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών υποθέσεων της Βουλής και από το 2016 Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας.

-Στην Α’ Αθήνας έχουμε την υποψηφιότητα της Όλγας Κεφαλογιάννη, νυν Βουλευτή με το κόμμα της Ν.Δ. Η Όλγα Κεφαλογιάννη είναι δικηγόρος Αθηνών από το 1999 και από το 2007 μέχρι και σήμερα εκλέγεται στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Από το 2012 κατέρχεται στην περιφέρεια της Αθήνας. Από τις 21 Ιουνίου 2012 έως τις 27 Ιανουαρίου 2015 διετέλεσε Υπουργός Τουρισμού στην κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά. Από το 2009 ήταν τομεάρχης Τουριστικής ανάπτυξης της Νέας Δημοκρατίας.

-Στο Ηράκλειο για πρώτη φορά υποψήφια σε βουλευτικές εκλογές θα είναι η Θεανώ Βρέντζου-Σκορδαλάκη που θα διεκδικήσει την είσοδο της στο Ελληνικό Κοινοβούλιο με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. Από το 2011 μέχρι και το 2019 η Θεανώ Βρέντζου προσέφερε σπουδαίο έργο ως Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης στο πλευρό του Σταύρου Αρναουτάκη. Από το 2017 είναι πρόεδρος του ευρωπαϊκού δικτύου “AREPO” που στόχο έχει την προώθηση πιστοποιημένων ποιοτικών προϊόντων από συνολικά 35 Περιφέρειες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Μοιραστείτε το:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook

-

-->