Με μια ευχαριστήρια επιστολή που δημοσιεύει σήμερα η “Α” απευθύνεται ο εκλεγμένος δήμαρχος Ανωγείων Σωκράτης Κεφαλογιάννης προς τον κόσμο των Ανωγείων, τονίζοντας ότι από την πρώτη Σεπτεμβρίου θα είναι έτοιμος να ξεκινήσει άμεσα το σχέδιο του για την επόμενη τετραετία.”Δεν υπάρχουν νικητές και νικημένοι. Όλοι μαζί με το Δήμο μπροστάρη θ’ αρχίσουμε να γράφουμε μια νέα  σελίδα για τ’ Ανώγεια.  Μια σελίδα ανάπτυξης, προόδου και ευημερίας για το σύνολο της  Ανωγειανής  κοινωνίας..” αναφέρει χαρακτηριστικά ο νέος δήμαρχος Ανωγείων.

Αναλυτικά η ευχαριστήρια επιστολή έχει ως εξής:

Ανώγεια 15 Ιουνίου 2019

 Αγαπητές Συγχωριανές, Αγαπητοί Συγχωριανοί,

 Με τις επαναληπτικές εκλογές της Κυριακής  2 Ιουνίου με εκλέξατε, ως επικεφαλής της παράταξης «Τ’ Ανώγεια του Μέλλοντος», Δήμαρχο Ανωγείων για την επόμενη τετραετία. Οι συνεργάτες μου κι εγώ σας ευχαριστούμε από καρδιάς.

 Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους υποψήφιους συμβούλους του συνδυασμού μας, εκλεγμένους και μη, που μπολιάστηκαν  με πίστη στο Όραμα της νέας πνοής. Τους ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου, γιατί δέχτηκαν να υπηρετήσουν αταλάντευτα, χωρίς διακρίσεις, με πάθος, ανιδιοτέλεια και με πολλή δουλειά το Όραμα της αυριανής κοινωνίας για τα Ανώγεια  του Μέλλοντος.

 Όμως οι εκλογές τέλειωσαν

Τώρα αρχίζει η ώρα της δουλειάς και της ευθύνης. Στις ευθύνες που αναλάβαμε θα ανταποκριθούμε, θα κάνουμε πράξη αυτά για τα οποία δεσμευτήκαμε προεκλογικά απέναντι σε όλες τις Ανωγειανές και τους Ανωγειανούς.

Ο Δήμος έχει συνέχεια. Δεν υπάρχουν νικητές και νικημένοι. Όλοι μαζί με το Δήμο μπροστάρη θ’ αρχίσουμε να γράφουμε μια νέα  σελίδα για τ’ Ανώγεια.  Μια σελίδα ανάπτυξης, προόδου και ευημερίας για το σύνολο της  Ανωγειανής  κοινωνίας. Θα εργαστούμε σκληρά όπως πάντα.

Με μεθοδικότητα, με προσεκτικά βήματα με σθένος και διεκδικητικότητα  θα αρχίσουμε να πραγματοποιούμε, αμέσως, το σχέδιο μας από 1η Σεπτεμβρίου 2019.

Με συμπόρευση και συμπαράταξη, μέσα κι έξω από το δημοτικό συμβούλιο, όλων των ενεργών και δημιουργικών δυνάμεων μπορούμε να δώσουμε μια Νέα Πνοή ελπίδας και αισιοδοξίας στην Ανωγειανή Κοινωνία.

Όλοι Μαζί θα προχωρήσουμε με νέες κοινωνικές συνθέσεις, σφυρηλατώντας την ενότητα, υπηρετώντας κοινές προσδοκίες για τα Ανώγεια και την ευημερία τους. Τα Ανώγεια είμαστε εμείς και η ζωή μας είναι συνυφασμένη με τούτο τον τόπο και την μοίρα του, που εμείς καθορίζουμε.

 Συνδημότες , Συνδημότισσες

Όλοι μαζί, με το κεφάλι ψηλά, όπως ταιριάζει στις παραδόσεις μας, θα παλέψουμε για να κατακτήσουμε αυτά που ανταποκρίνονται στις πραγματικές ανάγκες  της κοινωνίας μας.

 «Τ’ Ανώγεια του Μέλλοντος»

  Ο Επικεφαλής του Συνδυασμού

Σωκράτης Σ. Κεφαλογιάννης

Εκλεγμένος Δήμαρχος

 

Μοιραστείτε το:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook

-

-->