ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΚΥΡΙΑΚΗ, 23 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019.

Την Κυριακή, 16 Ιουνίου 2019 και ώρα 11:00 π.μ. καλούνται όλα τα μέλη του Συλλόγου μας να μετέχουν στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του Συλλόγου (Βελεστίνου αρ. 18, Αμπελόκηποι), με σκοπό τον απολογισμό για τα πεπραγμένα της διετίας του απερχόμενου Δ.Σ., αλλά και την εκλογή νέου Δ.Σ. και νέας εξελεγκτικής επιτροπής.

Στη σχεδόν βέβαιη περίπτωση που δεν θα υπάρξει απαρτία των μελών το πρωί της 16ης Ιουνίου, τότε η Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας, βάσει και του καταστατικού του, θα αναβληθεί και θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Κυριακή, στις 23 Ιουνίου 2019, ώρα 08:00 π.μ., οπότε και μετά τις νόμιμες διαδικασίες, θα ακολουθήσει η ψηφοφορία με σκοπό την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου, αλλά και της νέας εξελεγκτικής επιτροπής.

Σε κάθε περίπτωση, η προσέλευση για ψηφοφορία επιτρέπεται μέχρι ώρα 19:00 το βράδυ, οπότε και θα κλείσει η κάλπη.

Με την προσδοκία, αυτοί που επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή στις αρχαιρεσίες, θέτοντας την υποψηφιότητά τους για την εκλογή τους στο Διοικητικό Συμβούλιο, να είναι όσο το δυνατόν περισσότεροι, τους παρακαλούμε να δηλώσουν τις υποψηφιότητές τους το αργότερο μέχρι και την Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2019.
Μπορείτε να δηλώσετε τις υποψηφιότητές σας στο e-mail του συλλόγου μας ([email protected]) ή στο 6932120494.

Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με το άρθρο 3 του καταστατικού του Συλλόγου δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι έχουν μόνο τα τακτικά μέλη του Συλλόγου, εφόσον έχουν εκπληρώσει τις ταμειακές υποχρεώσεις τους προς το Σύλλογο, καταγόμενοι εξ Ανωγείων, καθώς και τέκνα των καταγομένων και οι σύζυγοι αυτών.

Προσδοκούμε στην κατά το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή μελών και υποψηφίων στην επερχόμενη εκλογική διαδικασία του Συλλόγου μας, ώστε πιο δυνατοί και ανανεωμένοι να δουλέψουμε ακόμη πιο δυναμικά την ερχόμενη διετία για την προαγωγή της παράδοσης και του πολιτισμού του ιστορικού τόπου μας, των Ανωγείων.

Σας περιμένουμε όλους.

Για το ΔΣ
Με τιμή

Η πρόεδρος
Ζαχαρένια Ν. Ανδρεαδάκη

Ο γεν.γραμματέας
Ιωάννης Σ. Σπιθούρης

 

Μοιραστείτε το:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook

-

-->