“Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους Ανωγειανούς για τον πολιτισμένο τρόπο με τον οποίο συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία. Να επισημάνουμε τα υψηλά ποσοστά συμμετοχής στον πρώτο γύρο των εκλογών, πράγμα που δείχνει την αγάπη και το ενδιαφέρον των Ανωγειανών  για τον τόπο μας. Επίσης, να συγχαρούμε τους  Ανωγειανούς  περιφερειακούς συμβούλους που εξελέγησαν και να τους ευχηθούμε καλή δύναμη.

 Ο συνδυασμός μας αναδείχθηκε πρώτος  την περασμένη Κυριακή, γεγονός που δείχνει μια αναγνώριση στο έργο και την προσπάθεια μας και μας  γεμίζει ευθύνη και αισιοδοξία. Ευχαριστούμε θερμά για αυτό.

Ο αγώνας όμως δεν τελείωσε. Την Κυριακή ευελπιστούμε ότι κάθε Ανωγειανός θα κοιτάξει μέσα του, ελεύθερος θα πάρει τις αποφάσεις του και θα μας εμπιστευθεί ξανά την διοίκηση του τόπου. Θα μας δώσει την ευκαιρία να συνεχίσουμε το έργο και την προσπάθεια μας  για να πάμε τα Ανώγεια ακόμα πιο μπροστά με ισονομία και αλληλεγγύη. Έχουμε να κάνουμε ακόμα πολλά, για την ευημερία και την προκοπή του τόπου μας. Η προσπάθεια για την ανάπτυξη των Ανωγείων μας  χρειάζεται όλους”.

Δημοτική Προοδευτική Κίνηση

«Ανώγεια Μπροστά»

Μοιραστείτε το:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook

-

-->