Με την Αμερικανική ταινία φαντασίας του 1998 “Θα σε βρω στον παράδεισο” και πρωταγωνιστή τον Ρόμπιν Ουίλιαμς θα ανοίξει ξανά η αίθουσα εκδηλώσεων της Τράπεζας Πειραιώς, το Σάββατο 20 Απριλίου, για τις προβολές ταινιών από την Ομάδα Φίλων Κινηματογράφου. Η προβολή θα γίνει στις 7.30 μ.μ ενώ στις 4.30 μ.μ θα προηγηθεί η ταινία για τους μικρούς σινεφίλ “Η ζωή του Χριστού”!

“Θα σε βρω στον παράδεισο” 7.30 μ.μ:Ένας νεκρός παιδίατρος, που βρίσκεται σ’ έναν Παράδεισο φτιαγμένο από πίνακες και νοητικές παραστάσεις, κατεβαίνει στην Κόλαση για να ελευθερώσει τη γυναίκα του, η οποία αυτοκτόνησε. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον και συγκινητικό δράμα που καταπιάνεται με ένα εξαιρετικά δύσκολο θέμα: την αναπαράσταση των δυο μορφών της μεταθανάτιας ζωής (παράδεισο και κόλαση). Το αποτέλεσμα είναι πέρα από κάθε προσδοκία… ετοιμαστείτε να δείτε μαγευτικές εικόνες, βραβευμένες με oscar!

“Η ζωή του Χριστού”, 4.30 μ.μ. Παιδική ταινία, μεταγλωτισμένη για την γέννηση και τη ζωή του Θεανθρώπου. Μια ιδανική ταινία για τους μικρούς σινεφίλ ενόψει και της έναρξης της Μεγάλης Εβδομάδας!

Μοιραστείτε το:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook

-

-->