Τρεις αγωνιστικές απομένουν για το τέλος του πρωταθλήματος της Γ’ΕΠΣΗ, με τον Αετό να έχει τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση και του πρωταθλήματος μετά την επίτευξη του πρωταρχικού στόχου της ανόδου στο Β’ Τοπικό Ηρακλείου, αλλά το Δ.Σ της ομάδας έχει ήδη ξεκινήσει τον εντατικό σχεδιασμό του για τη νέα χρονιά που αφορά τόσο την ανδρική ομάδα όσο και τις Ακαδημίες της. Μετά από συνεχόμενα συμβούλια το τελευταίο διάστημα η ομάδα θέτει τους νέους στόχους της που θα είναι πρωταγωνιστικοί και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Παράλληλα η ομάδα ζητάει την στήριξη όλων των Ανωγειανών, οικονομική αλλά και ηθική, με το συμβούλιο να έχει ήδη διευρυνθεί με δυο άτομα, ενώ με ανακοίνωση ο Αετός ζητάει από αγρότες και κτηνοτρόφους το μικρό ποσό των 20 ευρώ για την στήριξη του σωματείου και των Ακαδημιών, με συγκατάθεση και υπογραφή τους στον Γαλακτοκομικό Συνεταιρισμό κατά την διάρκεια των περίπου δυο μηνών που θα διαρκέσει η ενεργοποίηση των δικαιωμάτων τους.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Αετός πέτυχε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον πετυχημένο προπονητή της ανδρικής ομάδας Σταμάτη Μαματζάκη. Οι δυο πλευρές έδωσαν και τυπικά τα χέρια πριν λίγες ημέρες και αποφάσισαν να συνεχίσουν από κοινού το τριετές πλάνο που τέθηκε στα τέλη του προηγούμενου καλοκαιριού.Κατά γενική ομολογία ο Σταμάτης Μαματζάκης αποτελούσε μια πολυτέλεια τόσο για πάγκο στο Γ’ όσο και για το Β’Τοπικό και οι Ανωγειανοί συμφώνησαν μαζί του να συνεχίσουν τη συνεργασία τους προλαβαίνοντας και αρκετές “σειρήνες” από ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών που επιθυμούσαν τον κ.Μαματζάκη στην τεχνική τους ηγεσία. Με προπονητή τον Σταμάτη Μαματζάκη οι διοικούντες ξεκινούν με σταθερή βάση τη νέα χρονιά και θα προσπαθήσουν πλέον να ενισχύσουν το αγωνιστικό τμήμα σύμφωνα και με τις υποδείξεις του προπονητή τους. Έτσι σύμφωνα με τις πληροφορίες βασικοί μεταγραφικοί στόχοι του Αετού είναι τρεις Ανωγειανοί ποδοσφαιριστές, σημαίες της ομάδας που τα τελευταία χρόνια έπαιξαν ποδόσφαιρο σε Ρέθυμνο και Ηράκλειο και φαίνεται ότι υπάρχει κοινή θέληση για την επιστροφή του ενώ  Εξελίξεις αναμένονται μετά το τέλος των φετινών πρωταθλημάτων με τον Αετό πάντως να κοιτάει και εναλλακτικές λύσεις σε περίπτωση που δεν ευοδωθούν οι διαπραγματεύσεις. Οι ποδοσφαιριστές αυτοί είναι πλέον κοινό μυστικό ότι είναι ο Μανόλης Σπαχής, ο Γιώργος Χαραλαμπάκης και ο Νικομανώλης Νύκταρης πάνω στους οποίους αν συμφωνήσουν θα χτιστεί ο κορμός της ερχόμενης χρονιάς. Διακαής πόθος της διοίκησης είναι και η συνέχιση της συνεργασίας με τον πρώτο σκόρερ του φετινού πρωταθλήματος Γιώργο Παγκαλάκη, ενώ στο τραπέζι των συζητήσεων για ανανέωση της συνεργασίας θα υπάρχει και με τους περισσότερους παίχτες εκτός των Ανωγειανών που αγωνίστηκαν φέτος με την ομάδα.Φόρμουλα αναζητείται και για την ενεργή παρουσία του Βασίλη Αεράκη στην ομάδα που βοήθησε πολύ με την παρουσία του, αλλά είναι φοιτητής στα Χανιά, όπως και για τον Λευτέρη Μέμο και Μίνω Χαλκιαδάκη που φοιτούν στο Ηράκλειο.

Παράλληλα στο διοικητικό συμβούλιο μπήκαν την τελευταία εβδομάδα και άλλοι πέντε Ανωγειανοί με ιδιαίτερες γνώσεις στο ποδόσφαιρο και αγάπη για τον Αετό που αναμένεται να βοηθήσουν την ομάδα. Πρόκειται για τον Κώστα Μέμμο που ανέλαβε ήδη ενεργό ρόλο στα μεταγραφικά θέματα της ομάδας, ένα από τα παλιότερα στελέχη του Αετού Ανωγείων, αλλά και τον Δημήτρη Πασπαράκη που ως επιχειρηματίας που δρα στο Ηράκλειο θα βοηθήσει αποφασιστικά στην ενεργοποίηση των Ανωγειανών εκτός χωριού, ενώ και ως δημοτικός σύμβουλος θα επιβλέπει από κοντά τις εργασίες που σύντομα θα γίνουν στο δημοτικό στάδιο ύψους 774.000 ευρώ! Σημαντική βοήθεια σε ζητήματα οργάνωσης του ποδοσφαιρικού τμήματος και των Ακαδημιών θα δώσουν και οι επιχειρηματίες Άρης Μανουράς και Μύρων Νταγιαντάς όπως και ο επί χρόνια οικονομικός διευθυντής του δήμου και υποστηρικτής των Ακαδημιών Μπάμπης Τζαγκαράκης. Η διοίκηση απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα σε όλους τους Ανωγειανούς να έρθουν στο Δ.Σ και να βοηθήσει ο καθένας με το δικό του τρόπο.

Τέλος όσον αφορά την προσπάθεια για τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους η διοίκηση εξέδωσε χαρακτηριστική ανακοίνωση για τα 20 ευρώ που ζητάει και θα αναδείξουν ακόμα περισσότερο τις Ακαδημίες και την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλεται. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Μια σημαντική προσπάθεια που ξεκίνησε πριν 8 μήνες έδωσε το δικαίωμα στον ιστορικό μας Αετό Ανωγείων, να συνεχίζει να υπάρχει και να προσφέρει αθλητισμό και πολιτισμό των Ανωγείων σε κάθε γωνία της Κρήτης. Πέραν της αντρικής ομάδας μας που ήδη πέτυχε την άνοδο της στην επόμενη κατηγορία του Ηρακλείου, ο Αετός συγκέντρωσε στο γήπεδο πάνω από 100 μικρά παιδιά, τα έντυσε με τα χρώματα της ομάδας μας και επενδύει τα πάντα στο μέλλον πάνω σε αυτή τη νεολαία.

Την προσπάθεια μας έχει αγκαλιάσει το χωριό και όλοι οι Ανωγειανοί που δεν ζουν εδώ, με όσες δυνάμεις έχει ο καθένας μας. Στόχος μας είναι ένα υγιές σωματείο, χωρίς οικονομικά προβλήματα που θα μπορεί να παρέχει στους νέους Ανωγειανούς ιδανικές συνθήκες άθλησης , ώστε να αγαπήσουν όχι απλώς το ποδόσφαιρο, αλλά τον αθλητισμό γενικότερα.

Ως Αετός, έχουμε απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα σε όλους τους συγχωριανούς μας να έρθουν και να συμμετέχουν ενεργά στο συμβούλιο και στις αποφάσεις και τα δρώμενα της ομάδας. Σήμερα απευθύνουμε το κάλεσμα μας για οικονομική στήριξη, στην μεγαλύτερη μάζα του χωριού, τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους που αποτελούν τη συντριπτική πλειοψηφία του όμορφου τόπου μας. Με ένα ελάχιστο αλλά πολύ σημαντικό για εμάς οικονομικό βοήθημα μπορούν να μας βοηθήσουν να πετάξει η ομάδα μας ακόμα ψηλότερα και να απασχολήσει ακόμα περισσότερα παιδιά του τόπου μας.

Με την ενεργοποίηση των δικαιωμάτων που θα γίνεται στον Γαλακτοκομικό μας συνεταιρισμό από την Τρίτη 16 Απριλίου, σε συνεννόηση με τους εργαζόμενους εκεί, ζητάμε όποιος το επιθυμεί να υπογράψει ώστε με την πληρωμή των επιδοτήσεων τον επόμενο χειμώνα, να προσφέρει ο καθένας μας από 20 ευρώ, για την στήριξη της προσπάθειας μας.

Όποιος κτηνοτρόφος επιθυμεί να προσφέρει μπορεί να το δηλώσει με την υπογραφή του στον Συνεταιρισμό, και με είκοσι ευρώ να στηρίξει μια προσπάθεια που γίνεται αποκλειστικά για τα παιδιά και τους νέους των Ανωγείων. Είμαστε βέβαιοι ότι θα σας βρούμε όλους σύμμαχους δίπλα στο πλευρό μας, ώστε όλοι μαζί να ανεβάσουμε τον αθλητισμό μας ψηλότερα.

Με εκτίμηση, το Δ.Σ του Αετού Ανωγείων..”

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Αετός Ανωγείων θα υποδεχθεί την Κυριακή 21 Απριλίου στις 5 μ.μ στα Ανώγεια τον Παναθηναϊκό Ηρακλείου. Την Τετάρτη 17 Απριλίου στις 6 μ.μ οι μικροί Αετοί των Ακαδημιών με τον προπονητή τους Κώστα Κονιό θα δώσουν φιλικό αγώνα στο Ηράκλειο με τους νέους του Ο.Φ.Η

 

Μοιραστείτε το:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook

-

-->