Την μεγαλύτερη επιτυχία σε συλλογικό αθλητικό επίπεδο πανηγυρίζουν τα Ανώγεια, μετά και την μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β’Εθνικής από τον Σκακιστικό Όμιλο Ανωγείων και την άνοδο στην Α’Εθνική κατηγορία! Σε ένα εντυπωσιακό τριήμερο που βρίσκεται σε εξέλιξη στην Χερσόνησο και το ξενοδοχείο “Aldemar” ο Σ.Ο.Α κέρδισε κατά σειρά τον Ηρόδοτο και τον Πήγασο και μια αγωνιστική πριν το τέλος κατέκτησε το πρωτάθλημα, ανεξάρτητα από το τι θα συμβεί σήμερα Κυριακή!

Η απονομή του πρωταθλήματος αναμένεται σήμερα Κυριακή 14 Απριλίου μετά τις 4 μ.μ στο “Aldemar”, με τον πρόεδρο του Σκακιστικού Ομίλου Μανόλη Νταγιαντά, τους συνεργάτες του και τους σκακιστές του Ομίλου, όπως και της δεύτερης ομάδας των ΑΠΣ Ιδαίοι, να καλούν όλο τον κόσμο των Ανωγείων να βρεθεί στη Χερσόνησο και να χειροκροτήσει τους πρωταθλητές, που μας έκαναν υπερήφανους! Χθες στο πλευρό του ΣΟΑ βρέθηκε και ο δήμαρχος Ανωγείων Εμμανουήλ Καλλέργης που παρακολούθησε από κοντά τις τελευταίες παρτίδες με τον Πήγασο και μοίρασε και αυτός τα συγχαρητήρια του για την τεράστια επιτυχία των Ανωγειανών σκακιστών!

 

Η “Α” εκφράζει  και αυτή τα συγχαρητήρια της προς τον Σκακιστικό Όμιλο Ανωγείων. Μια προσπάθεια που μετά τη δεκαετία του ’80 έκανε επανεκκίνηση το 2011 και σε λιγότερο από μια δεκαετία, έχει συγκεντρώσει δεκάδες παιδιά στο σκάκι, μας τιμάει και διεθνώς με το τουρνουά “Ιδαίον Άντρον” κάθε καλοκαίρι, αλλά και πλέον είναι και το πρώτο Ανωγειανό σωματείο που θα έχει παρουσία στην Α’Εθνική! Μπράβο παιδιά!

 

Μοιραστείτε το:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook

-

-->