Την πρώτη ομάδα υποψήφιων δημοτικών συμβούλων, ανακοινώνει ο υποψήφιος Δήμαρχος Ανωγείων Σωκράτης Κεφαλογιάννης, τονίζοντας στη δήλωση του:

«Αγαπητοί Συγχωριανοί,

Σας παρουσιάζω υποψηφίους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μου και θα πλαισιώσουν την δημοτική μας ομάδα στις επικείμενες εκλογές για την ανάδειξη της νέας δημοτικής αρχής στις 26 Μαΐου του 2019.

Ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μου, να ενώσουμε τις πνευματικές και φυσικές μας δυνάμεις, τις γνώσεις και τις εμπειρίες, τις ιδέες και τις προτάσεις μας σε μία μεγάλη ενωτική δύναμη που θα πολλαπλασιάζει την αποτελεσματικότητα και θα δίνει μεγαλύτερο κύρος στη Νέα δημοτική αρχή.

Καταρτίζοντας ένα αξιόμαχο ενωτικό ψηφοδέλτιο συστράτευσης για τον τόπο μας, συμπορεύομαι με ανθρώπους που έχουν διάθεση, κέφι και ενδιαφέρον για τα κοινά χωρίς σκοπιμότητες και μικροπολιτικές, χωρίς κομματικές αγκυλώσεις.

Πρόκειται για γνωστούς Ανωγειανούς, στην πλειοψηφία τους νέοι υποψήφιοι με γνώση των προβλημάτων του Δήμου και διάθεση να παλέψουν για λύσεις.

Σκοπός μας να συνθέσουμε μια ομάδα δυναμική, ένα σύνολο αποτελεσματικό και λειτουργικό, που θα εργάζεται μαζί με τους δημότες, προγραμματισμένα και συντονισμένα για την επίτευξη των κοινών στόχων.

Μόνη τους φιλοδοξία το καλό των πολιτών της κοινωνίας μας.

Πάθος τους, να προσφέρουν στον τόπο τους.

Την πρώτη αυτή ομάδα υποψήφιων δημοτικών συμβούλων που έρχονται να πλαισιώσουν το ψηφοδέλτιο μας,  αποτελούν οι:

Βαρδιάμπαση – Σταυρακάκη Άννα του Γεωργίου , Ελεύθερη Επαγγελματίας

 -Βρέντζος Εμμανουήλ του Ιωάννου (Βέλουκας), Φοιτητής Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΑΣΟΕ) τμήμα Οργάνωση κ Διοίκηση Επιχειρήσεων

 -Δραμουντάνης Μιχάλης του Ανδρέα, Τεχνολόγος Μηχανικός – Υπάλληλος ΟΤΕ

-Καλομοίρης Χαράλαμπος του Δημητρίου, Ελεύθερος Επαγγελματίας

-Κουνάλη – Κεφαλογιάννη Λευκοθέα του Ανδρέα, Λογίστρια

-Μανουράς Ελευθέριος του Αριστείδη, Συνταξιούχος – Κτηνοτρόφος

-Ξυλούρης Σοφοκλής του Ιωάννη, Απόστρατος Αξιωματικός

-Σαλούστρος Ιωάννης του Κωνσταντίνου (Καρούλιος), Φοιτητής Πανεπιστήμιο Πειραιά τμήμα Οργάνωση κ Διοίκηση Επιχειρήσεων

 -Σαμόλη – Κεφαλογιάννη Ειρήνη του Ορέστη, Στέλεχος σε Ξενοδοχειακό Όμιλο

 

Στις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν και άλλα ονόματα υποψηφίων, με γνώμονα την όσο τον δυνατόν ευρύτερη εκπροσώπηση της κοινωνίας μας και θα ακολουθήσει η διακήρυξη της παράταξης μας.

Με σχέδιο και όραμα – ενωτικά και δημοκρατικά – προοδευτικά και αλληλέγγυα, τα Ανώγεια να περάσουν στην νέα εποχή.

Εύχομαι καλό αγώνα σε όλους τους υποψήφιους Δημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους και δεσμεύομαι για έναν πολιτισμένο προεκλογικό αγώνα αντάξιο των καλών Ανωγειανών παραδόσεων. »

Με Σεβασμό και Εκτίμηση

Σωκράτης Σ. Κεφαλογιάννης

Υποψήφιος Δήμαρχος Ανωγείων

Μοιραστείτε το:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook

-

-->