Με δυο προβολές ταινιών το Σάββατο 16 Μαρτίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Τράπεζας Πειραιώς “Μανόλης Κεφαλογιάννης” συνεχίζει τις δράσεις της η Ομάδα Φίλων Κινηματογράφου, μετά από ένα διάλειμμα δυο εβδομάδων λόγω της χρήσης του χώρου από το ιατρικό συνέδριο. Οι προβολές επιστρέφουν στα Ανώγεια με την Ελληνοαμερικανική  ταινία “Πρόμαχος” του 2014 με θέμα την επιστροφή των Ελγινείων μαρμάρων στην Ελλάδα. Θα προηγηθεί η προβολή της παιδικής ταινίας “Μαγεμένος Πρίγκηπας”.

4.30 μ.μ “Μαγεμένος Πρίγκηπας”:Τι θα γινόταν αν η Χιονάτη, η Σταχτοπούτα και η Ωραία Κοιμωμένη ανακάλυπταν ότι είναι αρραβωνιασμένες με τον ίδιο πρίγκιπα; Κάτω από την επιρροή ενός μαγικού κόλπου μιας σατανικής Βασίλισσας, ο πρίγκιπας με τη βοήθεια της νεαρής Λενόρε, πρέπει να ξεκινήσει ένα επικό ταξίδι για να βρει την πραγματική του αγάπη. Ο παραγωγός του υπερ-επιτυχημένου «Σρεκ» επιστρέφει στα κινούμενα σχέδια για να παρουσιάσει μια ταινία animation με πολλές ανατροπές και απολαυστική μουσική!

7.30 μ.μ “Πρόμαχος”:Ερωτευμένοι μεταξύ τους, ο Αντρέας και η Ελένη είναι δύο δικηγόροι που αναλαμβάνουν να υπερασπιστούν το ελληνικό αίτημα για επιστροφή των ελγινείων μαρμάρων. Έχοντας στην κατοχή τους πλαστογραφημένα από το 1816 έγγραφα που ενισχύουν τις θέσεις τους, είναι σίγουροι πως θα αιφνιδιάσουν τους αλαζόνες Βρετανούς. Πρωταγωνιστούν οι Γιώργος Χωραφάς, Τζιανκάρλο Τζιανίνι,Κασσάνδρα Βογιατζή.

 

Μοιραστείτε το:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook

-

-->