Με συγκίνηση αποχαιρετούν την Λευκοθέα Κουνάλη στα μέσα Κοινωνικής δικτύωσης, συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι της, που συγκλονίστηκαν όπως όλοι μας στο θλιβερό και αναπάντεχο άκουσμα του θανάτου της σήμερα το απόγευμα. Δεκάδες είναι και τα μηνύματα θλίψης που έλαβε και η ΑΝΩΓΗ στην επίσημη σελίδα της στο Facebook ( https://www.facebook.com/groups/123315727769926/) όπου όλοι εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους στην οικογένεια, αλλά και αναφέρουν στιγμές που πέρασαν μαζί με την αγαπητή Λευκοθέα. Από τα μηνύματα αυτά ξεχωρίζουμε αυτό της Γεωργίας Πλουσή, υπαλλήλου επίσης του Δήμου Ανωγείων που την αποχαιρετά μέσω της “Α” με σπαρακτικό τρόπο. Η ανάρτηση της έχει ως εξής:

  “Πήγα το πρωί στο Δημαρχείο…. Δεν μου φανέρεψες στο άνοιγμα της πόρτας…. Ήμουν έτοιμη να πω καλημέρα Λευκοθέα και καλή βδομάδα…. Πήγε 9 το πρωί…. Άρχισα τις κλήσεις… Μάταια… Λέω θα με πάρεις…. Ξαναπαίρνω…. Ξαναπαίρνουμε….. Μάταια… Ήξερα πως είχαμε σημερινές εκκρεμότητες που εσύ ποτέ δεν αμελούσες….. Ήξερα πως θα με ενημέρωνες σε οποιαδήποτε άλλη περίσταση….. Επέμενε η σκέψη μου πως θα μ’έπαιρνες…. Όσο περνούσε η ώρα, ανησυχούσα η αλήθεια είναι….. Και ξαφνικά κατάλαβα από το ύφος του Μπάμπη, πως κάτι τραγικό συμβαίνει…. Η επιβεβαίωση δεν άργησε…..Κεραυνός εν αιθρία…. Κατέρρευσα….. Πώς μπορεί από την μια στιγμή στην άλλη να έρχονται τα πάνω – κάτω.. Αδιανόητο, Απίστευτο, Άδικο, Ανελέητο… Κλαίει η ψυχή μου με λυγμούς Λευκοθέα μου… νοιώθω βαθύτατη θλίψη… Βαρύ το πλήγμα για τους δικούς σου αλλά και για μας όλους…. Γιατί να μην προλάβεις;;; Γιατί τόσο νωρίς και ακαριαία;; Έτσι ήθελες να φύγεις;;;; Πληγώνοντας όλους εμάς;;;; Ορφανέψαμε… Ζητούσες την συμβουλή μου πολλές φορές, μα νομίζω δεν την εφάρμοζες… Με εμπιστεύτηκες σε πολλά θέματα και θα σε ευχαριστώ πάντα για την εμπιστοσύνη σου… Σε άκουγα γιατί ήσουν άνθρωπος με Αρχές και Αξίες….. Εσύ δεν με άκουγες…. Συνεργαστήκαμε από το 2006.. Περάσαμε εύκολα και δύσκολα.. Αντιμετωπίσαμε πολλές καταστάσεις… Παλέψαμε και στήσαμε καλή φιλική και επαγγελματική σχέση… Ήσουν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μου… Πώς θέλεις τώρα να το αντέξουμε όλο αυτό το κενό που μας αφήνεις;;; Εύχομαι με ραγισμένη τη καρδιά, να βρεις τον αιώνιο παράδεισο!!!! Και να ξέρεις πως θα σε θυμάμαι, μέχρι να ξανανταμώσουμε…. Καλό κουράγιο σε όλους..”

THN ΤΡΙΤΗ Η ΚΗΔΕΙΑ ΤΗΣ ΛΕΥΚΟΘΕΑΣ

Η κηδεία της Λευκοθέας Κουνάλη του “Βασιλικού” θα τελεστεί αύριο Τρίτη 26 Φεβρουαρίου στη 1 από τον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννου. Η εκλιπούσα που βρέθηκε σήμερα νεκρή στο σπίτι της “έφυγε” στα 48 της μόλις χρόνια σκορπίζοντας θλίψη στο χωριό, τους συγγενείς και φίλους και τους συναδέλφους της εργαζόμενους στον Δήμο Ανωγείων του οποίου και η ίδια ήταν υπάλληλος. Μέχρι αυτή την ώρα δεν έχουν βγει τα αποτελέσματα της νεκροψίας νεκροτομής που υποβλήθηκε η σορός της στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, με όλες τις ενδείξεις να δείχνουν ότι ο θάνατος της οφείλεται σε παθολογικά αίτια. Η ΑΝΩΓΗ απευθύνει θερμά συλλυπητήρια στους οικείους της. Ας είναι ελαφρύ το χώμα των Ανωγείων που θα την σκεπάσει.

 

Μοιραστείτε το:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook

-

-->