Μετά την ματαίωση του αγώνα με τον Τηγανίτη την προηγούμενη εβδομάδα, λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών, ο Αετός επιστρέφει στην αγωνιστική δράση και υποδέχεται τον Πατούχα στα Ανώγεια, την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου στις 3 μ.μ για την 17η αγωνιστική της Γ’ΕΠΣΗ. Μοναδικός στόχος η νίκη και οι τρεις βαθμοί που θα φέρουν την ομάδα μας ένα βήμα ακόμα πιο κοντά στην μαθηματική κατάληψη μιας εκ των τεσσάρων πρώτων θέσεων που οδηγούν στην άνοδο στη μεγαλύτερη κατηγορία, τρίποντο όμως που θα διατηρήσει τον Αετό ως μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση και του πρωταθλήματος.

Η ιστορική ομάδα της Βιάννου,έρχεται στα Ανώγεια για να παίξει το τελευταίο της ίσως χαρτί για μια θέση στην τετράδα από την οποία υπολείπεται έξι βαθμούς. Θυμίζουμε ότι στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στην Βιάννο ο Αετός είχε επικρατήσει με 0-2, με τα γκολ των Γιώργου Παγκαλάκη και Δημήτρη Ξυλούρη. Αναλυτικά το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής:

 

17η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΑΒΒΑΤΟ 23/2/2019 ΓΗΠΕΔΟ ΕΡΓΟΤΕΛΗ ΩΡΑ 15:00 ΜΑΡΤΙΝΕΓΚΟ – ΝΕΟΙ ΜΟΙΡΩΝ ΓΗΠΕΔΟ Γ.ΣΚΟΥΡΕΛΛΟΥ ΩΡΑ 15:00 ΕΛΠΙΔΕΣ ΗΡΟΔΟΤΟΥ – ΙΝΙ ΓΗΠΕΔΟ ΑΡΧΑΝΩΝ ΩΡΑ 15:00 ΓΙΟΥΧΤΑΣ 2010 – ΚΟΥΝΑΒΟΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 24/2/2019 ΓΗΠΕΔΟ ΤΥΛΙΣΟΥ ΩΡΑ 11:00 ΑΛΟΓΟ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ – ΡΟΔΙΑ ΓΗΠΕΔΟ ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΙΩΝ ΩΡΑ 11:00 ΚΟΡΟΙΒΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΗΡ. ΓΗΠΕΔΟ ΑΝΩΓΕΙΩΝ ΩΡΑ 15:00 ΑΕΤΟΣ ΑΝΩΓΕΙΩΝ – ΠΑΤΟΥΧΑΣ ΡΕΠΟ – ΤΗΓΑΝΙΤΗΣ

 

Μοιραστείτε το:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook

-

-->