Με επιτυχία συνεχίζεται το μεγάλο ιατρικό συνέδριο “4th Masterclass” για τους καρκίνους του πεπτικού συστήματος με τη συμμετοχή περισσότερων από 120 γιατρών κάθε ειδικότητας το οποίο διοργανώνει ο Δήμος Ανωγείων και η Εταιρεία Μελέτης Καρκίνου Πεπτικού Συστήματος (ΕΜ-ΚΑΠΕΣ). Η αίθουσα “Μανόλης Κεφαλογιάννης” της Τράπεζας Πειραιώς κατάμεστη πάντα από κόσμο υποδέχεται τους συνέδρους και τις σημαντικές ομιλίες που έχουν ετοιμάσει. Παράλληλα ο Δήμος Ανωγείων διοργανώνει εκδηλώσεις μετά τη λήξη των συνεδριών, για να κάνει την διαμονή των συνέδρων στα Ανώγεια όσο γίνεται πιο ζεστή και φιλόξενη, και ήδη στην αίθουσα έχουν τραγουδήσει ο Λουδοβίκος των Ανωγείων, ο Ψαραντώνης και ο Ψαρογιώργης.

Το συνέδριο θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου και το Σάββατο στις 6.30 μ.μ θα γίνει μεγάλη ανοιχτή εκδήλωση στο Αμφιθέατρο του Δημοτικού σχολείου με θέμα τις πολιτικές υγείας στους καρκίνους του πεπτικού. Στην εκδήλωση αναμένεται να δώσει το παρόν ο Υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός καθώς και η διευθύντρια της ΔΥΠΕ Κρήτης κα Μαυρομάτη, διευθυντές Νοσοκομείων της Κρήτης και άλλοι. Μετά την εκδήλωση στο Δημοτικό θα παρατεθεί τραπέζι στην παραδοσιακή ταβέρνα “Γκαγκάρης” για τους συνέδρους και τους επίσημους προσκεκλημένους. Την βραδιά θα “ντύσει” μουσικά το συγκρότημα “Η Παρέα του Υακίνθου”.

Το ιατρικό συνέδριο που βρίσκεται σε εξέλιξη, είναι σίγουρα ένα από τα μεγαλύτερα που διοργανώνονται στον Δήμο Ανωγείων, ο οποίος έχει εδώ και χρόνια την πρόθεση να κάνει τα Ανώγεια τόπο συνεδρίων, όπως είχε αναφέρει και σε πρόσφατη συνέντευξη του στην “Α”  ο Δήμαρχος Εμμανουήλ Καλλέργης. Έτσι αναμένονται μέσα στο έτος 2019 και άλλα σημαντικά συνέδρια να λάβουν χώρα στα Ανώγεια εκδηλώσεις που παράγουν Πολιτισμό, αλλά και εξυψώνουν το όνομα των Ανωγείων στον επιστημονικό και όχι μόνο κόσμο.

 

Μοιραστείτε το:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook

-

-->