Θερμοκρασία pt>
Άνεμος
Βαρόμετρο cript>
Υγρασία /sc
Βροχόπτωση Μήνα
Στοιχεία από τον σταθμό του ΕΑΑ στα Ανώγεια

Ένα μοναδικό, διαδραστικό τετραήμερο πρόγραμμα εκπαίδευσης, για 16 επαγγελματίες, με εισηγητή το γνωστό Chef Γιάννη Μπαξεβάνη, θα διεξαχθεί στα Ανώγεια της Κρήτης, στις 12 – 15 Φεβρουαρίου από το ΙΝΣΕΤΕ (Ινστιτούτο του ΣΕΤΕ), όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν σύγχρονες συνταγές, με πρώτες ύλες που θα μαζέψουν οι ίδιοι από την ελληνική γη.

Το 4ήμερο πρόγραμμα περιλαμβάνει, υπό την καθοδήγηση του Chef:

-μάζεμα μυρωδικών και χορταρικών

-μάζεμα χοχλιών

-άρμεγμα σε μιτάτο

-παρασκευή τυριού

-ζύμωμα ψωμιού

Οι συμμετέχοντες, αφού μαζέψουν τις πρώτες ύλες, θα μπουν με τον Chef στην κουζίνα να μαγειρέψουν, δημιουργώντας γηγενείς συνταγές.

Χαρακτηριστικά προγράμματος :

Διάρκεια εκπαίδευσης: 4 ημέρες /24 ώρες

Τύπος προγράμματος: Hands on practice

Χώρος διεξαγωγής : Ξενοδοχείο DELINA – Ανώγεια Κρήτης

Ημερομηνίες Υλοποίησης:

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου  2019, 10:00-16:00

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019, 10:00-16:00

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019, 10:00-16:00

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019, 10:00-16:00

Κόστος συμμετοχής:

220€ για Επιχειρήσεις Μέλη ΣΕΤΕ και Επαγγελματίες που καλύπτουν μόνοι τους το κόστος

300€ για Επιχειρήσεις μη Μέλη ΣΕΤΕ

 

*Το ΙΝΣΕΤΕ καλύπτει ποσοστό του κόστους συμμετοχής.Το σεμινάριο πραγματοποιείται στα πλαίσια των εκπαιδευτικών δράσεων του ΙΝΣΕΤΕ.

Όλες οι θέσεις για το σεμινάριο έχουν καλυφθεί.

Μοιραστείτε το:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook

-

-->