Μια νέα μεγάλη προσπάθεια, ξεκίνησε φέτος ο Ο.Φ.Η , η πιο ιστορική ομάδα της Κρήτης, με την επιστροφή του μετά από χρόνια στα σαλόνια της Super League που συνδυάστηκε με την έλευση ενός νέου και ισχυρού επενδυτή, του Μιχάλη Μπούση και οι Ανωγειανοί δεν θα μπορούσαν να μην σταθούν στο πλευρό της ομάδας του Ηρακλείου και σε αυτή την καινούρια εκκίνηση της! Ένα ευφάνταστο πανό έκανε την παρουσία του στο γήπεδο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” του Αστέρα Τριπόλεως  στο οποίο αγωνιζόταν ο Ο.Φ.Η το απόγευμα του Σαββάτου και “έκλεψε” τις εντυπώσεις!

Το πανό, δημιουργία Ανωγειανών φοιτητών της Αθήνας, δείχνει το μεγαλύτερο μέρος του μουσικού και Πολιτιστικού πλούτου των Ανωγείων, να περιστοιχίζουν το σήμα του Ο.Φ.Η που έχει στα δεξιά του μια λύρα και στα αριστερά ένα λαούτο. Τέσσερις Κρήτες χορεύουν πατώντας πάνω στη Μεγαλόνησο την ώρα που δίπλα τους παίζουν μουσική ιερά “τέρατα” των Ανωγείων, όπως ο Νίκος Ξυλούρης, ο Ψαραντώνης, ο Μανόλης Πασπαράκης (Στραβός), ο Βασίλης Σκουλάς, ο Νικηφόρος Αεράκης, ο Μύρων Σκουλάς, αλλά και πιο σύγχρονοι εκφραστές της μουσικής μας παράδοσης, όπως ο Γιώργος Φασουλάς, ο Κώστας Καλλέργης, ο Γιώργης Βρέντζος και άλλοι με την επιγραφή από κάτω “ΑΝΩΓΕΙΑ GATE 4”!

Μπορεί βέβαια τελικά οι Κρητικοί να μην πήραν κάτι από την αναμέτρηση καθώς ηττήθηκαν με 2-1 και δυο γκολ του Αργεντίνου Μάρτιν Τόνσο, παρά το γεγονός ότι προηγήθηκαν με 0-1 στο ημίχρονο με το γκολ του Δεληγιαννίδη, αλλά σίγουρα το πανό θα κοσμεί πλέον τα γήπεδα που θα αγωνίζεται ο ιστορικός Όμιλος σε όλη την Ελλάδα.

Μοιραστείτε το:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook

-

-->