Ο Πολιτιστικός σύλλογος Ανωγείων με έτος ιδρύσεως το 1960 ,με βαθιές τις  ρίζες του  στην Ανωγειανή – Κρητική παράδοση και πολιτισμό ,με βαρύ το αίσθημα  και σεβασμό της Ιστορίας του χωριού που εκπροσωπεί, την τελευταία 7ετία έχοντας μπολιάσει την παλιά με την νέα γενιά, πατώντας πάνω σε στέρεες, σωστές  και γερές βάσεις, πρωτοπορεί στα πολιτιστικά δρώμενα της Κρήτης και  Ελλάδας, με πολλές ποιοτικές ανωτέρου επιπέδου εκδηλώσεις, επιτελώντας ταυτόχρονα και ένα κοινωνικό έργο προς αδύναμες κοινωνικές ομάδες που το έχουν ανάγκη ,επενδύοντας πάντα στην ΠΑΙΔΕΙΑ των Ανθρώπων και με γνώμονα το τρίπτυχο ,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ- ΑΝΘΡΩΠΙΑ –ΑΛΗΛΛΕΓΓΥΗ.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ανωγείων διοργανώνει εορταστική χοροεσπερίδα την Παρασκευή  14 Δεκεμβρίου στο «ΝΥΝ και ΑΕΙ» ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΛΗ ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗ και  ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΛΛΕΡΓΗ.

Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για  την αποπεράτωση της  αίθουσας του Π.Σ.Α(100τμ) που  θα μετατραπεί σε  έναν πολυχώρο πολιτιστικών, αθλητικών και εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων (εκμάθηση παραδοσιακών χορών , μουσικών οργάνων και μπαλέτου, διεξαγωγή σεμιναρίων, εκγύμναση με ήπιες μορφές άσκησης, όπως σουηδική γυμναστική, πιλάτες αλλά και κικ μπόξινγκ ή μπόξινγκ-κουν φου- προβολές ταινιών κ.α) και θα στεγάσει επιτέλους μετά από πολλά χρόνια λειτουργίας του, όλες τις δραστηριότητες του ΠΣ Ανωγείων ,αποκτώντας το ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙ που μέχρι και  σήμερα δεν κατάφερε να έχει .Ελάτε να περάσουμε μια αξέχαστη και ξεχωριστή βραδιά με πολλά και πλούσια ΔΩΡΑ!

Σας ευχαριστούμε που στηρίζεται την παράδοση. Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαιτέρως.Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Εκ μέρους του Δ.Σ. Πολιτιστικού Συλλόγου Ανωγείων, ο πρόεδρος Νικόλαος Γ.Βρέντζος και η Γενική Γραμματέας Ειρήνη Σταυρακάκη. Η ιστοσελίδα του Συλλόγου είναι: http://www.psanogeion.gr/

 

 

Μοιραστείτε το:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook

-

-->