Με χατ-τρικ του Ευριπίδη Δραμουντάνη, ο Αετός έκανε υγιεινό περίπατο στο Αρκαλοχώρι, με αντίπαλο το ελλιπέστατο Ίνι, επικρατώντας με 1-6 και φθάνοντας τους 21 βαθμούς στο πρωτάθλημα. Το παιχνίδι δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ανάλυση με τους Ανωγειανούς να πετυχαίνουν 4 γκολ στα πρώτα 13 λεπτά, δίνοντας και την ευκαιρία στη συνέχεια στον προπονητή Σταμάτη Μαματζάκη να χρησιμοποιήσει πολλά νέα παιδιά που είχαν λίγο χρόνο συμμετοχής έως τώρα στο πρωτάθλημα. Ένα από τα γκολ της αγωνιστικής και ίσως της χρονιάς για τη Γ’ΕΠΣΗ πέτυχε ο Στέλιος Παπαδομιχελάκης με εξαιρετικό ψηλοκρεμαστό σουτ από τα 40 μέτρα, γκολ που χειροκροτήθηκε θερμά από όλο το γήπεδο.

Οι σκόρερ του Αετού ήταν ο Ευριπίδης Δραμουντάνης με 3 γκολ στο 5′, το 13′ και το 45′, ο “μικρός” Νίκος Ξυλούρης στο 7′, ο Γιώργος Παγκαλάκης στο 10′ και ο Παπαδομιχελάκης στο 48′. Το γκολ της τιμής για το Ίνι πέτυχε με κοντινή προβολή στο 66′ ο Θωμάς Πολίσης.

Πριν τον αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή, στη μνήμη του παλιού παίχτη του Αετού Ανωγείων, Γιάννη Παπανικολάκου που έσβησε μόλις στα 39 του χρόνια την περασμένη εβδομάδα. Την ερχόμενη Κυριακή στα Ανώγεια ο Αετός θα αντιμετωπίσει τους Νέους Μοιρών στο τελευταίο χρονολογικά παιχνίδι για το 2018, με στόχο τη νίκη που θα τον διατηρήσει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι συνθέσεις:

Ίνι:Χαραλαμπάκης-Πιλιγκότσης-Βουρλιδάκης-Κοσμαδάκης-Βλαστός-Κατσαμήτρος-Μουντράκης-Κ.Πολίσης-Συντυχάκης(58

Θ.Πολίσης)-Καπαρουνάκης-Μαρθαλαμάκης

Αετός Ανωγείων:Σκανδάλης-Μαματζάκης-Καλέας-Παπαδομιχελάκης-Βιτώρος-Αρ.Παπαδάκης-Δημ.Ξυλούρης(33’Πασπαράκης)-Ν.Ξυλούρης-

Δραμουντάνης(46’Γ.Παπαδάκης)-Παγκαλάκης(50’Χαιρέτης)-Λ.Καλλέργης(53’Γ.Ξυλούρης)

 

Μοιραστείτε το:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook

-

-->