Θερμοκρασία pt>
Άνεμος
Βαρόμετρο cript>
Υγρασία /sc
Βροχόπτωση Μήνα
Στοιχεία από τον σταθμό του ΕΑΑ στα Ανώγεια

Απογοητευτική από κάθε άποψη ήταν η χθεσινή Γενική Συνέλευση του Αετού Ανωγείων, που έβαλε ουσιαστικά και οριστικά τους τίτλους τέλους της ομάδας από το Α’Τοπικό, με το σωματείο να αναστέλλει επ’ αόριστον τη λειτουργία του. Το παρόν έδωσαν μόνο ο πρόεδρος του Αετού Μίλτος Πλουσής με τους δυο βασικότερους συνεργάτες του, τον Αντιπρόεδρο Νίκο Κοντογιάννη και τον γενικό αρχηγό Κώστα Κονιό, όπως και ο δήμαρχος Ανωγείων Εμμανουήλ Καλλέργης με όλους να εκφράζουν την απογοήτευση τους από την έλλειψη ενδιαφέροντος για ένα τόσο ιστορικό σωματείο. Η παραίτηση ολόκληρου του Δ.Σ είναι οριστική πλέον, ενώ όλα τα έγγραφα της ομάδας που είναι καθαρή από υποχρεώσεις προς τρίτους, παραδόθηκαν στον Δήμαρχο Ανωγείων. Οι ποδοσφαιριστές που ανήκουν στον Αετό είναι ελεύθεροι να διαπραγματευτούν το μέλλον τους με ομάδα της αρεσκείας τους.Ο Αετός Ανωγείων ουσιαστικά αναστέλλει την λειτουργία του και αν στο μέλλον βρεθεί κάποιος να αναλάβει την ομάδα θα ξεκινήσει από τις μικρότερες κατηγορίες του Ρεθύμνου. Η εξέλιξη αυτή δεν επηρεάζει τα έργα που θα γίνουν στο Δημοτικό Στάδιο με τον δήμαρχο Ανωγείων να δηλώνει ότι αυτά θα ξεκινήσουν κανονικά εντός του 2018.

Μια στενάχωρη σίγουρα ημέρα για τον Αετό, με τη πικρία να πηγάζει από το γεγονός του ότι δεν υπήρξε έστω και φιλολογικό ενδιαφέρον από ανθρώπους του τόπου για συγκρότηση νέου Δ.Σ. Αξίζουν πάντως συγχαρητήρια στα μέλη του απερχόμενου Δ.Σ που “έτρεξαν” την ομάδα για πέντε ολόκληρα χρόνια κόντρα σε πολύ δύσκολες συνθήκες και περιστάσεις. Ας ελπίσουμε ότι από την επόμενη χρονιά θα βρεθεί τρόπος να επαναλειτουργήσει η ομάδα, με το  κυριότερο βάρος να πρέπει να πέσει στα μικρά παιδιά και τις Ακαδημίες που αξίζει τον κόπο να δώσει κάποιος τις υπηρεσίες του.

 Η Ανακοίνωση του  Αετού Ανωγείων έχει ως εξής:

 “Έχοντας ήσυχη την συνείδηση μας, μετά από πολλές όμορφες αλλά και δυσάρεστες καταστάσεις και έπειτα από την απογοητευτική από μέρους προσέλευσης, της σημερινής Γενικής Συνέλευσης, δηλώνουμε σε όλους τους Ανωγειανούς και τις Ανωγειανές, ότι ο κύκλος μας στον Αετό Ανωγείων κλείνει οριστικά.

 Παρόλα τα μεγάλα χρονικά περιθώρια που υπήρξαν, τις προσωπικές επαφές μας με Ανωγειανούς επιχειρηματίες και φορείς, δεν διαπιστώσαμε ενδιαφέρον για την συγκρότηση του νέου  Δ.Σ, που θα συνέχιζε την πορεία της ομάδας στο Α’Τοπικό πρωτάθλημα Ρεθύμνου, στο οποίο με τόσους κόπους και θυσίες, καταφέραμε να παραμείνουμε αγωνιστικά πριν περίπου 2 μήνες.

 Το καταστατικό της ομάδας, όλα τα σχετικά έγγραφα και οι σφραγίδες, παραδόθηκαν στον Δήμο Ανωγείων και είναι στην διάθεση οποιουδήποτε ενδιαφερόμενου. Η ομάδα παραδόθηκε καθαρή από υποχρεώσεις προς τρίτους.

 Δηλώνουμε προς τους ποδοσφαιριστές που ανήκουν στον Αετό Ανωγείων, ότι είναι ελεύθεροι να διαπραγματευτούν το μέλλον τους με οποιαδήποτε ομάδα επιθυμούν, ενώ θα μπορούν να παραλάβουν τα δελτία τους χωρίς οικονομικά ανταλλάγματα προς τον Αετό.

 Ευχαριστούμε όλους όσοι συνέβαλλαν την τελευταία πενταετία, στην ηθική, υλική και ψυχολογική στήριξη σε όλους εμάς και σε όλες μας τις δραστηριότητες, τόσο εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου, όσο και εκτός αυτών. Χωρίς την βοήθεια τους δεν θα ήταν δυνατή η λειτουργία της ομάδας σε όλα αυτά τα 5 χρόνια που βρισκόμαστε στο τιμόνι της.

 

Θεωρούμε δεδομένο ότι ο Αετός Ανωγείων κλείνει προσωρινά τα φτερά του και ότι στο μέλλον θα βρεθεί τρόπος να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Αθλητισμό και τον Πολιτισμό των Ανωγείων. Σας ευχαριστούμε όλους..

 Χάμε να κοίτεται ο Αιτός, με τα φτερά σπασμένα..

Δεν τα πατεί τα χνάρια του, άλλο πουλί κιανένα..

 Εκ μέρους του απερχόμενου Δ.Σ του Αετού Ανωγείων “

 Μετά την σημερινή γενική Συνέλευση και την οριστική απόφαση για αναστολή της λειτουργίας του Αετού, ο δήμαρχος Ανωγείων προέβη στην ακόλουθη δήλωση προς την ΑΝΩΓΗ:”Η σημερινή Γενική Συνέλευση με τη μη συμμετοχή ενδιαφερόμενου κόσμου ήταν μια αρνητική εξέλιξη για την πορεία του ιστορικού Αετού Ανωγείων. Προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά που ασχολήθηκαν τα προηγούμενα χρόνια και προσέφεραν ότι μπορούσαν. Ελπίζω να υπάρξει ένα μικρό μόνο διάλειμμα στην πορεία της ομάδας και σαν Δήμος αλλά και σαν  κοινωνία να δούμε τη μελλοντική πορεία του Αετού. Να στηριχθεί ξανά στις δυνάμεις της κοινωνίας και να προσφέρει ξανά, ιδιαίτερα στα νέα παιδιά του τόπου, γιατί ο αθλητισμός είναι μια διέξοδος την οποία στις σημερινές συνθήκες έχουμε όλοι μας ανάγκη.

 Εμείς θα είμαστε πάντα δίπλα και θα βοηθάμε στο μέτρο των δυνατοτήτων μας σε όποια κατάσταση γεννηθεί στο άμεσο μέλλον και πιστεύουμε ότι με την αναβάθμιση των υποδομών του Δημοτικού Σταδίου που έχουμε δρομολογήσει μέσα στο 2018, θα αποτελέσει ένα κίνητρο ώστε το διάλειμμα λειτουργίας της ομάδας να είναι μόνο μια προσωρινή κατάσταση..”

 

Μοιραστείτε το:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook

-

-->