Θερμοκρασία pt>
Άνεμος
Βαρόμετρο cript>
Υγρασία /sc
Βροχόπτωση Μήνα
Στοιχεία από τον σταθμό του ΕΑΑ στα Ανώγεια

Μετά τη χθεσινή δημοσίευση  μας, για τις επιτυχίες των μαθητών του “Σταυράκειου” Γενικού Λυκείου Ανωγείων, με τα μόρια που συγκέντρωσαν οι 15 υποψήφιοι με τους περισσότερους να έχουν μεγάλες πιθανότητες εισαγωγής τους σε Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, ήρθε στην “ΑΝΩΓΗ” η επιστολή του Βασίλη Δακανάλη, του εγγονού του Βασσώ, να ολοκληρώσει την μαθητική χρονιά, με την δημοσιοποίηση της πρόθεσης του να βραβεύσει και φέτος τους καλύτερους! Όπως λοιπόν γίνεται τα 4 τελευταία έτη, έτσι και φέτος ο Βασίλης Δακανάλης στη μνήμη του παππού του θα δώσει τις δικές του υποτροφίες στους δυο πρώτους μαθητές που ξεχώρισαν στις κατευθύνσεις που εξετάστηκαν. Η εκδήλωση θα γίνει στις 21 Αυγούστου, μετά από συνεννόηση και με τον Δήμο Ανωγείων και στους δυο πρώτους θα δοθούν από 1500 ευρώ ως επιστέγασμα των προσπαθειών τους που κορυφώνεται με την εισαγωγή τους σε κάποιο Πανεπιστήμιο. Αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια στον Βασίλη για αυτή την πρωτοβουλία που συνεχίζει και είναι ένα μόνο μέρος της προσφοράς του τα τελευταία χρόνια στην κοινωνική ζωή των Ανωγείων.

Η υποτροφία αυτή δίνεται κάθε χρόνο, με την προϋπόθεση ο μαθητής που τη λαμβάνει να είναι δημότης Ανωγείων. ή έστω ο ένας του γονέας να είναι Ανωγειανός. Λαμβάνοντας λοιπόν υπόψιν αυτά τα κριτήρια, φέτος οι δυο μαθητές που θα λάβουν την υποτροφία των 1500 ευρώ είναι οι εξής:

1)Αντιγόνη Βουιδάσκη του Δημοσθένη στην κατεύθυνση “Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών”

2)Ιωάννης Χαιρέτης του Μιχαήλ στην κατεύθυνση των “Θετικών Σπουδών”

Φέτος στο ΓΕΛ Ανωγείων δεν υπήρχαν παιδιά που εξετάστηκαν στις κατευθύνσεις των Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής.

 

Αναλυτικά η επιστολή του Βασίλη Δακανάλη στην ΑΝΩΓΗ, έχει ως εξής:

ΠΡΟΣ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΑΝΩΓΕΙΩΝ «ΑΝΩΓΗ».

Κοινοποίηση: Δημοτικό Συμβούλιο Ανωγείων.

ΡΕΘΥΜΝΟ 06/07/2018

Αγαπητοί Συντοπίτες,

Με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελληνίων Εξετάσεων για την εισαγωγή των μαθητών του Λυκείου Ανωγείων στις Ανώτερες και Ανώτατες σχολές, θέλω να απευθύνω τα θερμά μου συγχαρητήρια αφενός σε όλους εκείνους που κατάφεραν να πετύχουν τους στόχους τους στις φετινές Πανελλαδικές εξετάσεις και αφετέρου σε όλους εκείνους που κατέβαλαν προσπάθειες αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφεραν.

Συγχαρητήρια επίσης αξίζουν τόσο στους γονείς όσο και στους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι στάθηκαν αρωγοί στις προσπάθειες των μαθητών, συμβάλλοντας στην επιτυχία τους.

Τέλος, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά θέλω να εκφράσω την επιθυμία μου για την βράβευση των  πρώτων μαθητών με την υψηλότερη βαθμολογία (1 ανά κατεύθυνση), με την υποτροφία που έχει καθιερωθεί για τους αριστεύσαντες μαθητές των Πανελλαδικών εξετάσεων, στην μνήμη του παππού μου Βασιλείου Δακανάλη ‘’ΒΑΣΣΩΣ’’. Η τελετή βράβευσης θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Δημαρχείου Ανωγείων στις 21/08/2018 κατόπιν συνεννόησης.

Εύχομαι στους μαθητές η επιτυχία να συνοδεύει το μέλλον τους και καλή σταδιοδρομία στο νέο τους ξεκίνημα.

Φιλικά,

Βασίλειος Ιωάννου Δακανάλης.

 

Μοιραστείτε το:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook

-

-->