Θερμοκρασία 11.9°
Άνεμος 1.6 Α
Βαρόμετρο 1013.1
Υγρασία 62%
Βροχόπτωση Μήνα 264.4 
Στοιχεία από τον σταθμό του ΕΑΑ στα Ανώγεια

Οι εορταστικές εκδηλώσεις των μαθητών του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ανωγείων,για τη λήξη των μαθημάτων θα πραγματοποιηθούν  την Τετάρτη 13-6-2018  και  την Πέμπτη 14-6-2018 στο χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου.

Την Τετάρτη,  οι εκδηλώσεις ξεκινούν  στις 18:30μ.μ.  στην αυλή του Σχολείου. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει καλλιτεχνικό  και αθλητικό μέρος.

Το πρωί της Πέμπτης και ώρα 11:00 π.μ. τα παιδιά της Ε’ τάξης θα  παρουσιάσουν το θεατρικό έργο ” Τα Ψηλά Βουνά”  του Ζαχαρία Παπαντωνίου στο αμφιθέατρο του Σχολείου. Το πιο πολυδιαβασμένο παιδικό ανάγνωσμα στην Ελλάδας,  είναι το πρώτο σχολικό αναγνωστικό  στη δημοτική γλώσσα, στα πλαίσια της εκπαιδευτικής μεταρρύθμισης που εισήγαγε ο Ελευθέριος Βενιζέλος το 1918. . Οι μαθητές, αφού διάβασαν  το βιβλίο και έγραψαν τους διαλόγους,  το μεταφέρουν ολοζώντανο στη σκηνή. Οι μελετητές  είπαν για  ” Τα Ψηλά  Βουνά” πως  ” είναι από τα βιβλία που  ξυπνούν τους λαούς και τους κάνουν μεγάλους”.  Σας καλούμε  να τιμήσετε με την παρουσία σας τις διήμερες εκδηλώσεις του Σχολείου μας.

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

ΧΑΤΖΑΚΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ.

Μοιραστείτε το:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook

-

-->