Παράλληλα με την εντατική προετοιμασία του Αετού για την κρίσιμη αναμέτρηση του Σαββάτου 24 Φεβρουαρίου στις 3.30 μ.μ με αντίπαλο τον Ψηλορείτη στον Φουρφουρά, αυτή η εβδομάδα είχε αλλαγές στην ομάδα με την διοίκηση να παίρνει σημαντικές αποφάσεις στην προσπάθεια της να σταματήσει τα αρνητικά αποτελέσματα και τα κρούσματα απειθαρχίας. Έτσι μετά την προπόνηση της Πέμπτης γνωστοποιήθηκε η λύση της συνεργασίας του Αετού με τον επιθετικό Μάνο Νύκταρη ενός εκ των βασικών της στελεχών. Η λιτή ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει:

“Ο Α.Ο Αετός Ανωγείων ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον Μάνο Νύκταρη. Τον ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά του στην ομάδα και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα και την προσωπική του ζωή..”

Σύμφωνα με πληροφορίες και άλλοι ποδοσφαιριστές βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου, με την διοίκηση να τους καταλογίζει τόσο αγωνιστική πτώση στην απόδοση τους όσο και απειθαρχία στις προπονήσεις και πολλά θα κριθούν για το μέλλον τους στον Αετό από τα επόμενα αποτελέσματα. Σε περίπτωση άλλωστε ήττας στον Φουρφουρά, ο Ψηλορείτης θα πλησιάσει στον 1 βαθμό και θα προκαλέσει σίγουρα ανησυχία αλλά και εξελίξεις στην ομάδα που παλεύει με αξιοπρέπεια κάθε παιχνίδι παρά τα προβλήματα. Μια ενδεχόμενη νίκη πάντως το Σάββατο θα αλλάξει πολλά και θα δώσει ανάσα σε διοίκηση και ποδοσφαιριστές ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Μοιραστείτε το:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook

-

-->