Οδύνη και θλίψη επικρατεί στα Ανώγεια από τον πρόωρο θάνατο της Άρτεμις (Ντιάνα) Μανουρά, που νικήθηκε από την επάρατη νόσο σήμερα το πρωί , σε ηλικία μόλις 53 ετών, ενώ  συγγενείς και φίλοι θα την αποχαιρετήσουν την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου, στις 11.30 π.μ στο Ηράκλειο, στον Ιερό Ναό Παναγίτσας Μασταμπά,  για να ακολουθήσει η ταφή της στα Ανώγεια. Συλλυπητήρια ανακοίνωση για για μια σπουδαία προσωπικότητα, με χρόνια εργασίας στην ΕΡΤ, αλλά και ως προέδρου της Ένωσης Φιλολόγων , εξέδωσε ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός, αναφέροντας τα εξής:

“Η Ντιάνα Μανουρά υπήρξε μια προσωπικότητα ξεχωριστής πνευματικής ακτινοβολίας. Άνθρωπος της ευθύνης, της ουσιαστικής καλλιέργειας, με ανοιχτούς ορίζοντες, και πολυμερή ενδιαφέροντα.

Ως πρόεδρος της Ένωσης Φιλολόγων Ηρακλείου, ως φιλόλογος καθηγήτρια, ως μέλος της ΕΡΤ και της Βικελαίας Δημοτικής Βιβλιοθήκης, προσέφερε πολύτιμο εκπαιδευτικό και πολιτιστικό έργο στην κοινωνία του Ηρακλείου. Ο πρόωρος θάνατός της αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό σε όλους εκείνους που την αγάπησαν, μαθήτευσαν, και συμπορεύτηκαν μαζί της.

Συλλυπούμαι θερμώς την οικογένειά της..”

Με τον δικό του συγκινητικό τρόπο την αποχαιρέτησε και ο π.Αντιδήμαρχος Ηρακλείου Γιώργος Αεράκης, ο οποίος στην προσωπική του σελίδα τονίζει:

“Καλοστραθιά Ντιάνα!
Όταν πριν από 5 χρόνια είπα στην Ντιάνα ότι είχα γράψει ένα μικρό κείμενο για τον πατέρα της είχε συγκινηθεί πολύ. Η ίδια επιμελήθηκε ένα μικρό βιογραφικό που δημοσιεύτηκε ταυτόχρονα. Εύχομαι, από σήμερα που μας αποχαιρέτησε να είναι κάπου μαζί με τον δίδυμό αδελφό της τον Απόλλωνα και να ακούνε τον πατέρα τους Μανούσο να τους μιλάει για μια πιο δίκαιη κοινωνία!”

Με λίγα λόγια αποχαιρέτησε και η Δρ.Πολιτική Μηχανικός του Δήμου Ανωγείων Ζαχαρένια Σκουλά που τονίζει για την φίλη και συγγενή της τα εξής:

“Ένα πολύ ακριβό πρόσωπο για την οικογένεια έφυγε σήμερα. Ανέλπιστα. Και απερίγραπτα γρήγορα. Στα 53 της. Η Ντιάνα Μανουρά.
Κόρη της αδερφής της γιαγιάς μου Λευκοθέας και του αειμνήστου Μανούσου Μανουρά. Μέλος μιας πολυμελούς οικογένειας με απίστευτη ποιότητα στο ήθος, στο χαρακτήρα, στην ευγένεια, στη στάση ζωής για όλα τα μέλη της.
Καλό ταξίδι Ντιάνα…”

 

Μοιραστείτε το:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook

-

-->