Με παραδοσιακή μουσική από την Κάρπαθο και τους στίχους του Μήτσου Σταυρακάκη, βγήκε στον “αέρα” το νέο τραγούδι του Χάρη Φασουλά, με τίτλο “Στσ’ ακρογιαλιές του ύπνου”. Όπως αναφέρει ο Ανωγειανός καλλιτέχνης σε δελτίο τύπου:

 

“Με ιδιαίτερη χαρά σας παρουσιάζω το νέο μου τραγούδι (διασκευή)  με τίτλο ‘’ Στσ ‘ ακρογιαλιές του ύπνου ‘’ σε στίχους του Μήτσου Σταυρακάκη και σε μουσική παραδοσιακή της Καρπάθου  . Κάρπαθος , ένα όμορφο μέρος που είχα την τιμή και την τύχη να φιλοξενηθώ για ένα περίπου εξάμηνο λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και είμαι ευγνώμον γι’ αυτό .

 

Θέλω να ευχαριστήσω τον ποιητή Μήτσο Σταυρακάκη για τους στίχους του τραγουδιού , τους μουσικούς που έπαιξαν  Μιχάλη Μπελιβάνη , Μανώλη Δρίμη , Βασίλη Χαιρέτη , Στέλιο Ανδρουλάκη καθώς και την  ‘’ Πύρηχος Music & Recording Production “  για την παραγωγή του τραγουδιού . Τέλος , θα ήθελα να αναφέρω ότι  πηγή έμπνευσης για αυτήν τη διασκευή αποτέλεσε ένα  τραγούδι ( διασκευή – Ερωτόκριτος ) από την δισκογραφική δουλειά του Πάρη Περυσινάκη με τίτλο Τ’ άστρη τ’ ουρανού ..”

 

Ευχόμαστε να είναι καλοτάξιδο! Οι στίχοι του είναι οι εξής:

 

Επήγα και κοιμήθηκα ‘ς την κλίνη μου κι απόψε κι έβαλα για προσκέφαλο ξανά μια μαύρη σκέψη ότι μ’ αποχωρίζεσαι , πως θα ξεχωριστούμε . Όπως επεριδιάβαινα τσ’ ακρογιαλιές του ύπνου καβάλα πάνω ‘ ς τ’ όνειρο , σαν κύμα της θαλάσσης ήρθες και μου ψιθύρισες, στ’ αυτί δε σ’ απαρνούμαι και μέρωσεν ή σκέψη μου . . .

 

Μοιραστείτε το:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook

-

-->