Θερμοκρασία 17.8°
Άνεμος 4.8 Α
Βαρόμετρο 1010.1
Υγρασία 66%
Βροχόπτωση Μήνα 12.2 mm
Στοιχεία από τον σταθμό του ΕΑΑ στα Ανώγεια

Για άλλη μια φορά οι κάτοικοι των Ανωγείων προσέφεραν από το υστέρημα τους και ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Πολιτιστικού συλλόγου Ανωγείων, συγκέντρωσαν μεγάλες ποσότητες ρούχων και κλινοσκεπασμάτων, καθώς και τροφίμων μακράς διαρκείας τα οποία και δόθηκαν σε ανθρώπους  με άμεση ανάγκη. Πιο συγκεκριμένα όλα τ α συγκεντρωθέντα ρούχα και τρόφιμα δόθηκαν από τον Πολιτιστικό σύλλογο στις Κοινωνικές δομές του Δήμου Ηρακλείου και άμεσα μοιράστηκαν σε οικογένειες του Νομού Ηρακλείου που τα χρειάζονταν ενόψει και του δύσκολου χειμώνα που έρχεται.

Ο Πολιτιστικός σύλλογος Ανωγείων, πιστός στο τρίπτυχο, Πολιτισμός, Ανθρωπιά και Αλληλεγγύη τα οποία πρεσβεύει εδώ και δεκαετίες αναμένεται να συνεχίσει τις δράσεις που επίκεντρο έχουν τον άνθρωπο και τις άμεσες ανάγκες της καθημερινότητας του. Στο ευχαριστήριο που απέστειλε ο Σύλλογος στην Ανωγή μέσω του οποίου απευθύνεται με θέρμη στους Ανωγειανούς για την ανταπόκριση τους, αναφέρονται τα εξής:

“Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ανωγείων ευχαριστεί όλους τους Ανωγειανούς και Ανωγειανές που ανταποκρίθηκαν  για ακόμα  μια φορά στο κάλεσμα μας και με περισσή ευαισθητοποίηση, στήριξαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και έστεψαν την δράση μας με απόλυτη  επιτυχία, συγκεντρώνοντας  μεγάλες ποσότητες κλινοσκεπασμάτων και τροφίμων μακράς διαρκείας, τα οποία  σε συνεννόηση με την κα Μαρία  Βασιλογιαννάκη, υπεύθυνη στις  κοινωνικές δομές του Δήμου Ηράκλειου,  παραδόθηκαν πριν μερικές μέρες..Σας είμαστε ευγνώμονες. Πολιτισμός-Ανθρωπιά-Αλληλεγγύη..”

Μοιραστείτε το:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook

-

-->